Rengøringsfirma køber konkurrent

Pia Sørensen, Mi-Vi-Ren, har købt Service-vagten.
Foto: Maja Svenningsen

Rengøringsfirma køber konkurrent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Firmaet Mi-Vi-Ren udvider til 30 ansatte efter overtagelse af Service-vagten

Med en rødglødende telefon mod øret startede Pia Sørensen det nye år med at berolige bekymrede kunder.

For selvom hendes rengøringsfirma Mi-Vi-Ren har købt Service-vagten, bliver der ikke meget ændret for de mange private- og erhvervsdrivende, der får rengøring af hende eller en af hendes ansatte.

- Der skal være så lidt forskel som overhovedet muligt for kunderne, slår indehaver Pia Sørensen fast.

Siden april har hun og Service-vagtens ejer Kurt Krog snakket om, at Pia Sørensen skulle overtage hans rengøringsfirma. I oktober blev det besluttet, og 1. januar trådte fusionen i kraft.

- Det er nærmest et generationskifte. Nogle vil sige, at jeg er den nye udgave af Kurt, og det er nok rigtig nok. Vores firmaer har været meget lig hinanden med samme principper, fortæller hun.

Udover et navneskifte til Mi-Vi-Ren & Service-vagten Aps betyder fusionen også flere opgaver. 1500 kunder har rengøringsfirmaet nu til at stå i registret.

Tidligere dækkede firmaet primært Midtfyn og det vestlige Fyn. Nu har Pia Sørensen 250 kunder i Faaborg-Midtfyn og resten er fordelt over hele Fyn.

- Det kan godt være, jeg dækker hele Fyn, men det er og bliver et Ringe-firma, siger 40-årige Pia Sørensen, der holder kontor fra hjemmet i Højrup.

Tidligere havde hun kontor, lager og butik i Ringe, men da lokalerne ikke var isoleret, blev hun nødt til at flytte ud. Pia Sørensen regner dog med, at hun inden for et par år finder nogle egnede lokaler til det fusionerede rengøringsfirma.

Pia Sørensen startede Mi-Vi-Ren op i 2008, og siden da er firmaet kun blevet større. Lige nu har hun 28 ansat og skal inden på mandag have fundet to fuldtidsansatte mere. Men for Pia Sørensen er der en klar grænse for, hvor stort firmaet må blive.

- Jeg er ikke i tvivl om, at vi bliver større. Men jeg vil ikke være større end 50 medarbejdere. Det skal være jordnært og personligt, siger hun.

Rengøringsfirma køber konkurrent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce