Rengøringen i fuld gang: Henriette åbner tøjbutik mandag, måske søndag

Der pudses og poleres i den tidligere Kana-butik, så den ifølge planen er klar til at åbne igen efter tre år - nu som Bellissima med Henriette Pedersen i spidsen. Foto: Ane Johansen

Rengøringen i fuld gang: Henriette åbner tøjbutik mandag, måske søndag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når Henriette Pedersen ikke passer sin butik i Kværndrup, gør hun i disse dage klar til at åbne ny butik i Ringe.

Ringe: Der foregår ting og sager bag de store vinduer i den tidligere Kana-butik, som ellers har stået tom i tre år. Der ryddes op, spejlene bliver pudset, og hylderne tørret af. Inden længe kommer der også flyttebiler med store kasser fyldt med bukser, bluser og sko til kvinder i alle aldre.

- Vi skal snart have noget tøj på ginerne, som skal sættes ud i vinduerne. Så kan folk snuse lidt til det og glæde sig, fortæller en spændt Henriette Pedersen.

På sin gård i Kværndrup har hun haft tøjbutikken Bellissima i 11 år, men staldbygningen, hvor butikken er, trænger til renovering. Derfor åbner hun en filial i Ringe - i første omgang i tre måneder.

Men hvis alt går godt, vil hun efter de tre måneder ansætte én til at stå i butikken i Ringe, mens hun selv passer biksen i Kværndrup.

Ikke ukendt i Ringe

Den 50-årige butiksindehaver kommer oprindeligt fra Stenstrup, men bor nu i Kværndrup. Ringe er da heller ikke ukendt for Henriette Pedersen, som er student fra Midtfyns Gymnasium.

- De sidste mange år har jeg også været med til Hjulmesse på Terminalen, fortæller hun.

Nu rykker hun imidlertid ind på en af byens helt centrale placeringer i den tidligere Butik Kana.

- Det er en kanon plads lige over for det flotte torv. Og det er perfekt med parkeringsplads lige bagved, mener hun.

Selvom der stadig er hylder, mannequiner og endda gavebånd og prisskilte tilbage fra Kana-tiden, hvoraf noget kan genbruges, er der stadig en del der skal styr på inden åbningen.

Åbner mandag - måske søndag

Onsdag morgen er kluden derfor vredet op, og rengøringen allerede godt i gang. For butikken i Kværndrup holder åbent ugen ud, og derfor skal Henriette Pedersen være klar bag disken fra klokken 11. Onsdag aften går turen imidlertid tilbage til Ringe, og sådan lyder skemaet resten af ugen.

- Heldigvis er her ikke særlig beskidt, i forhold til det har stået tomt her i tre år, griner Henriette Pedersen med en støvkost i hånden.

Hun har også fået hjælp fra sin svigerinde, som er i gang med at pudse spejle. Baglandet er i det hele taget i orden.

- Min mand bestyrer tre butikker i Odense, og han er sælger med stort s. Det er en kæmpe fordel, siger hun, selvom hendes stil er anderledes.

- Jeg vil aldrig presse mine kunder til at købe noget. Det er bedst for både kunden og mig, hvis kunden er glad og derfor kommer igen, siger hun.

Planen er lige nu, at Bellissima åbner mandag.

- Men hvis vi har tøj på stativerne søndag, så lader vi dørene stå åbne, og så er folk velkomne til at kigge ind, siger hun.

Rengøringen i fuld gang: Henriette åbner tøjbutik mandag, måske søndag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce