Faaborg/Ringe: En eller flere hærværksmænd har hen over weekenden udsat borgere i både Faaborg og Ringe for meningsløs vandalisme.

Lørdag nat klokken 01.30 blev der begået hærværk på Hospitalstræde i Faaborg. En ældre kvinde på 75 år lå og sov på sofaen i stuen, da en ukendt gerningsmand kastede en rødmalet pyntesten gennem ruden.

- Den fløj cirka seks meter gennem stuen og rammer et glasskab. Den ældre kvinde bliver ramt af glassplinter og får små overfladiske snitsår på underlæben og en grim oplevelse, oplyser Steen Foged, Fyns Politi.

Politiet forsøger at finde spor fra gerningsmanden på stenen.

Også i Ringe har hærværksmænd i weekenden været på spil. Fra fredag aften til lørdag morgen er en bagrude blevet knust på en mørkeblå Ford Focus, der holdt parkeret på Grøftager i Ringe. Udover den ituslåede bagrude er begge døre på passagersiden af personbilen ridset, mens bilens antenne er skruet af og mangler.

- Det er meningsløst hærværk. Det giver ingen mening at lave den slags ting - der er ingen, der tjener på det. De har ikke stjålet noget, men har bare smadret andre folks ting. Det er ren og skær vandalisme, vurderer Steen Foged fra Fyns Politi.

  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
Vækket med stenkast: 75-årige Kirsten sover roligt om natten

Vækket med stenkast: 75-årige Kirsten sover roligt om natten