Inden længe opfører Teatret Riddersalen forestillingen "Åbent Hus" på Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne, og det er for børn fra cirka 1½-4 år.

Ragnhild mindes i stykket sin fødselsdag for længe siden med tøjhunden Hunni, der blev væk.

Hun og kludedukken Hans leder sig gennem det ene rum efter det andet i det store dukkehus...

På biblioteket

Der er nok af musik og overraskelser. Skuespiller Ragnhild Kaasgaard spiller, iført en pragtfuld kjole, forestillingen med et stort nærvær foran et imponerende dukkehus. Den fornøjelige forestilling kan opleves på flere datoer, og gratis billetter kan bestilles på biblioteket fra 14 dage før:

Forestilling opføres på Årslev Bibliotek mandag den 7. marts klokken 10. Broby Bibliotek: Tirsdag den 8. marts klokken 10. Ringe Bibliotek: Onsdag den 9. marts klokken 9.15 og klokken 10.30. Kulturhuset Byskolen i Faaborg: Salen: torsdag den 10. marts klokken 9.15 og klokken 10.30. Forestillingen varer cirka 40 minutter.

  • Guldborg_Bente_(2015)_009

    Af:

    Jeg er journalist på Faaborg-Midtfyn Lokalredaktionen i Ringe. Her beskæftiger jeg mig som tovholder især med lokalstof i ugeavisen Midtfynsposten - og også med stof til lokalsiderne i Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Jeg har været ansat siden 1987, altid på Midtfyn. Jeg bor i Kværndrup med min mand og holder af planter og have.