Radikalt forslagskudt ned straks


Radikalt forslagskudt ned straks

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

RINGE: Midtfyns Radikale Venstre nåede dårligt at sende en række forslag til Ringe Kommune om biografens fremtid før et enigt børne- og kulturudvalg skød ballonen ned.

- Det er udmærket, at andre partier har visioner, men udvalget må konstatere, at dette forslag bærer præg af, at man ikke sætter sig ind i tingene, skriver udvalgsformand Lene Høsthaab (V) til Midtfyns Radikale Venstre.

- Det har under hele forløbet været en forudsætning for handlen, at den nuværende ejer kunne fortsætte som forpagter i minimum fem år. Så længe en forpagtningaftale løber, kan kommunen ikke disponere over biografen til alle mulige andre aktiviteter, fastslår Lene Høsthaab.

Hun frygter, at usikkerhed om den aftale kan få biografejer Jørgen Naundrup til at annullere salget til Ringe Kommune. Papirerne er nemlig ikke skrevet under endnu.

De radikale forslag går på en udnyttelse af biografen i langt større omfang end nu efter kommunens overtagelse.

- Flere filmforevisninger, foredrag og koncerter, etablering af et mindre cafémiljø og inddragelse af flere befolkningsgrupper i driften af biografen, skriver Gert Dyrn og Lisbeth Lauritsen på vegne af de radikale.

De foreslår nedsættelse af en bestyrelse af frivillige med overvægt af børn og unge, og at driften i videst muligt omfang baseres på frivillig arbejdskraft for at holde udgifterne nede.

- Det er netop besluttet, at biografens fremtidige drift ikke skal baseres på frivillig arbejdskraft, men med støtte fra frivillige for netop at sikre borgerne en stabil drift, korrigerer Lene Høsthaab, der tilføjer, at det ikke er noget nyt forslag at inddrage frivil-lige.

- Under hele sagens forløb har det været børne- og kulturudvalgets og byrådets udtrykte ønske at inddrage en støtteforening bestående af frivillige i arbejdet omkring biografen, herunder også i andre aktiviteter end filmforevisning, skriver hun til de radikale forslagsstillere.

Radikalt forslagskudt ned straks

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce