Protest mod asylpolitik: Fynsk kommunalpolitiker forlader Socialdemokraterne

Mads Holdgaard repræsenterer nu Alternativet i kommunalbestyrelsen i Faaborg-Midtfyn.

Protest mod asylpolitik: Fynsk kommunalpolitiker forlader Socialdemokraterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalpolitikeren har i stedet meldt sig ind i Alternativet, som dermed nu er repræsenteret i kommunalbestyrelsen i Faaborg-Midtfyn.

- En lang familietradition er brudt: Som fjerde generations socialdemokrat og medlem af kommunalbestyrelsen i Faaborg-Midtfyn Kommune melder jeg mig ud af partiet.

Sådan lyder meldingen onsdag morgen fra lokalpolitiker i Faaborg-Midtfyn kommune Mads Holdgaard.

- Min oldefar, farfar, min far og jeg selv har været trofaste tilhængere og medlemmer af arbejderpartiet. Partiet, der engang stod vagt om de svageste i samfundet. En social fordelingspolitik, sociale og humanistiske værdier i relation til mennesker i nød. Den tradition må jeg i dag gøre op med, og jeg har i stedet meldt mig ind i Alternativet, lyder det videre i pressemeddelelsen.

Mads Holdgaard mener, at skellet mellem ham og Socialdemokraterne er blevet for stort, og at han ikke længere kan stå på mål for de værdier Socialdemokraternes folketingsgruppe i dag repræsenterer.

Det er blandt andet deres klare opbakning til regeringens asyl- og udlændingepolitik han finder chokerende.

- Når man fratager værdier fra andre, så er det fordi man har mistet sine egne... En sætning, der har været benyttet adskillige gange i debatten på det seneste. For mig har Socialdemokraterne tilnærmet sig en hybrid af Venstre og Dansk Folkeparti, og måske er det de nye og rigtige værdier hos Socialdemokraterne, men det er bare ikke mine, fortæller Mads Holdgaard. Der også understreger, at det ikke har været en nem beslutning.

Alternativet har dermed fra i dag et medlem af kommunalbestyrelsen i Faaborg-Midtfyn Kommune, og Mads Holdgaard fastholder uændret sine opgaver og politiske poster i kommunalbestyrelsen.

- Med Alternativets seks kerneværdier, mod, generøsitet, gennemsigtighed, ydmyghed, humor og empati i rygsækken, glæder jeg mig til et nyt politisk kapitel, så disse pejlemærker bliver synlige i det kommunalpolitiske arbejde i Faaborg-Midtfyn Kommune, slutter han.

Læs mere i Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis torsdag.

Protest mod asylpolitik: Fynsk kommunalpolitiker forlader Socialdemokraterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce