Prost i Vester Aaby - satser på over 600 øldrikkere

Stemningen er ubeskrivelig, når de holder Bierfest i Vester Aaby. Arkivfoto: Yilmaz Polat

Prost i Vester Aaby - satser på over 600 øldrikkere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bierfesten er igen lagt skærstorsdag

Vester Aaby: Nogle ville måske mene, at tiden er ved at være løbet fra bierfesterne. Det gør man ikke i Vester Aaby. Her har arrangørgruppen i samarbejde med bandet TopSeven fundet en model, som virker. Syv timers non-stop musik, udklædning fra lidt efter middagtid og et et-liters krus i hånden samt skrålet "prost" med 600 andre gæster, hedder denne model. Sidste år var der cirka 620 gæster til festen skærtorsdag, i år håber man at kunne sælge lige så mange billetter. I år samarbejder arrangørerne med Billetten.dk om salg af billetter, så man kan se, hvor gæsterne bor, hvilken dag, der sælges flest billetter, samt hvor langt man når fra dag til dag. Det viser sig, at der ud over mange fra Faaborgområdet er solgt billetter så langt væk som Køge, Vejle, Viby ved Aarhus m.v.

Håb om stor tørst

Der er siden i fjor sket lidt udskiftninger i arbejdsgruppen, men mange af de gamle fra første bierfest i 2015 er stadig med. Igen i år er der ændret og tilpasset i nogle af de mange arbejdsrutiner omkring festen. Alene til klargøring af festen i dagene op til festen og på selve dagen skal der bruges op til 40 frivillige foruden de 24 i baren.

- Vi kan slet ikke afvikle sådan en stor fest, hvis ikke vi vidste, at de mange lokale frivillige bakker os op. Det er de samme 15-20 mand og damer, der bare står der hvert år om onsdagen for at hjælpe til. Især vores afdeling for senioridræt møder altid talstærkt op. Men også flere lokale virksomheder hjælper til. Det er lige fra lån af stilladser og kabler til gratis arbejdskraft til opsætning af den store scene som bandet TopSeven skal bruge, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse. Igen i år håber man på mindst 75.000 kroner i overskud. Overskuddet fra festen deles ligeligt mellem Bøgebjerg Hallen og Bøgebjerg IF. Udgifterne i år er der styr på, og flere af de lidt tunge poster er der forhandlet aftaler på.

- Så hvis vores mange gæster er lige så tørstige som sidste år, skal det nok gå, lyder det optimistisk fra arrangørerne. /EXP

Prost i Vester Aaby - satser på over 600 øldrikkere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce