Private skrotbiler fjernes


Private skrotbiler fjernes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYBØLLE: En telefonisk forespørgsel fra en beboer i området har åbnet den kommunale miljøafdelings øjne for, at der i et stykke tid har stået et par temmelig afpillede biler ved en ejendom på Sallingevej. Skal de skrottes, skal de miljøbehandles, og det vil sige tømmes for olie, benzin og andre væsker. Og det skal ske på et værksted under miljømæssigt forsvarlige forhold, har sagsbehandler Sheila Kjeldsen, Faaborg-Midtfyn Kommune, meddelt ejeren efter ved selvsyn at have konstateret, at de stod helt på hælene, om man så må sige. Dækkene var nemlig pillet af. Ejeren har siden givet besked om, at de nok skal blive fjernet, så nu trækker Sheila Kjeldsen lige vejret et par gange, før hun kører forbi igen for at sikre sig, at det så også er sket.

Utilfreds med svar

FAABORG-MIDTFYN: Ældrerådet for Faaborg-Midtfyn Kommune er fortsat ikke tilfreds med svaret fra kommunen vedrørende forsikring af frivillige. På det seneste møde i rådet blev spørgsmålet drøftet, og medlemmerne forstår ikke, hvorfor frivillige hjælpere i andre kommuner kan forsikres, når det ikke kan lade sig gøre her i kommune, ikke mindst fordi der er sat penge af til det.

Socialrådgiver på biblioteket

RINGE: Tirsdag den 6. november kl. 19 kommer socialrådgiver Dorrit Due fra Scleroseforeningen og fortæller om de mange sociale forhold, der gør sig gældende for scleroseramte. Det er på Ringe Bibliotek kl. 19. Kørestolsbrugere skal benytte hovedindgangen, mens gående kan komme ind via døren ud til Centrumpladsen.

Spørgsmål kan på forhånd sendes til duescleroseforeningen.dk

Juleafslutning på biblioteket

RINGE: Der er juleretter på bordet og julesange ved Espe Spillemændene på programmet, når Scleroseforeningen tirsdag den 27. november kl. 18 har juleafslutning på Ringe Bibliotek. Der er tillige pakkeleg med pakker til ca. 20 kroner.

Tilmelding senest 10. november på tlf. 6261 0657 eller flemmingogbodilmail.dk

Fokus på mobning

MIDTFYN: »Fokus på mobning« er titlen på en debataften, som Landøkonomisk Selskabs Husholdningskredse indbyder til mandag 22. oktober kl. 19.30 på Agrogråden i Ringe. Stig Ingemann Sørensen, Købehavn, er inviteret til at komme med et oplæg til debat. Han er projektleder på »Projekt Mobbeland«. I sit foredrag sætter han fokus på mobning såvel blandt børn og unge som på arbejdspladsen. Hans foredrag falder i tre afdelinger, nemlig »hvem, hvad, hvor om mobning«, »hvad kan vi gøre som forældre« og »når der mobbes på arbejdspladsen«. Alle interesserede er velkommen til at overvære foredraget og deltage i debatten. Man medbringer selv kaffe, kop og brød, og entréen er 50 kroner.

Private skrotbiler fjernes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce