Præst sygemeldt på ubestemt tid


Præst sygemeldt på ubestemt tid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

PRÆSTE-DÆKNING: Flere præster involveret i afløsning af Sisse C. Simone fra Avernakø

AVERNAKØ: En del lokale præster får ekstra travlt i den kommende tid, efter at der er indløbet en langtidssygemelding fra Avernakø-præsten, 59-årige Sisse C. Simone.

Sygemeldingen betyder nemlig ikke kun, at der skal findes afløsning til gudstjenesterne på Avernakø. De to ø-præster har nemlig begge næsten halv tid med opgaver i Faaborg-området, så også på fastlandet påvirker Sisse C. Simones sygemelding de kirkelige opgavers fordeling i den kommende tid.

Provst Palle Refsgaard Jensen, Nr. Broby, bekræfter sygemeldingen, som han orienterede menighedsrådsformand Kjeld Roar Henriksen om i onsdags. Også provstiet er orienteret. Refsgaard Jensen vil ikke gå nærmere ind i årsagen til sygemeldingen. Han siger:

- Den kom pludselig - sygdom er hver mands herre.

I den reviderede guds-tjenesteliste for Avernakø er Sisse Simone sat til at skulle forrette tjeneste igen 31. oktober, men Palle Refsgaard Jensen siger, "at det skal man ikke lægge for meget i".

- Reelt har vi kun lagt listen til 24. oktober - vi ved ikke, hvornår Sisse er tilbage. Sygemeldingen er "indtil videre", siger Palle Refsgaard Jensen.

Sognepræst Anne-Lene N. Fredrickson, Lyø, er konstitueret som sognepræst på Avernakø og skal forrette hovedparten af tjenesterne i Avernakø Kirke, men også Einar Fog-Nielsen, Faaborg, og Palle Refsgaard Jensen selv skal afløse på Avernakø.

Også sognepræsterne Ole Buhl Nielsen, Korinth, og Fritze Steiner-Johnsen, Faaborg, kommer omkring aflø-serarbejdet.

Sisse C. Simone blev ordineret i november 1999, og hun blev indsat i Avernakø Kirke 12. december 1999.

Sisse C. Simone opholder sig ikke på Avernakø for øjeblikket.

Præst sygemeldt på ubestemt tid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce