Popart og trofæer fra savannen - i Korinth

Giraffer, bøfler, gnuer, løver og andre af savannens dyr får nyt liv i Galleri Korinth lørdag 10. februar.

Popart og trofæer fra savannen - i Korinth

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gå på jagt efter genbrugsdyr fra savannen og popart i Galleri Korinth, der har fernisering på ny udstilling 10. februar.

Korinth: Giraffer, bøfler, gnuer, løver og andre af savannens dyr tumler ind over Galleri Korinth, som i februar lancerer udstillingen "Genbrugsdyr fra savannen og pop art".

Det er kunstneren Tina Thorborg, der udstiller sine bemalede trofæer og malerier og ad den vej skaber kunst. Og som hun selv udtrykker det:

- På den måde giver jeg dyret endnu en mulighed for at pryde en væg i et hjem. Og det er således ikke omsonst, at det i sin tid blev nedlagt på savannen.

Tina Thorborg er født i 1964 og har boet i Odense. Det har hun nu erstattet med atelier i Fredensborg og showroom i København. I 18 år har hun været kunstner på fuld tid og har udstillet flere steder på Fyn - blandt andet på Filosofgangen i Odense. Hun har også udstillet flere steder på Sjælland, blandt andet i Galleri Ravn i Valby, hvor hun udstillede sammen med Poul R. Weile og senest i Galleri "Die Kunsthalle", Liseleje.

Trofæer vaskes og støvsuges

- Jeg maler med akrylmaling på lærred, og min malestil er popart/realisme. Jeg maler det, som jeg ser i min hverdag - og gerne med en skæv vinkel, fortæller Tina Thorborg.

Trofæerne er en forholdsvis ny affære i den daglige kunst. Hun køber trofæerne fra savannen og giver dem en hovedvask. De bliver sæbevasket, støvsuget og striglet, og ørerne bliver limet og sat på plads, hvis de er knækket.

- Derefter går jeg i gang med at bemale dyret med et mønster og farvevalg i samråd og respekt for det enkelte dyrs udtryk, tilføjer Tina.

Der er fernisering lørdag 10. februar klokken 14. Der er åbent på lørdage og søndage klokken 11-17 frem til søndag 4. marts./EXP

Popart og trofæer fra savannen - i Korinth

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce