Politistation på Bygmestervej

Rødstensbygningen mellem Bygmestervej og Svendborgmotorvejen, hvor Forsikringsselskabet Fyn oprindelig havde til huse, bliver sandsynligvis efter nytår ramme om den nye hovedpolitistation i Faaborg-Midtfyn Kommune.
Foto: Lone Vestergaard

Politistation på Bygmestervej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fyns Politi satser på, at Faaborg-Midtfyns lokalpoliti fra årsskiftet kan rykke ind i bygning klos op ad Svendborg-motorvejen

RINGE: Fyns Politi har længe været på udkig efter et egnet sted at placere en ny og større politistation i Ringe.

Den gamle, gule "Pax" i Algade kan hverken helt eller halvt rumme de godt og vel 20 politifolk, der får deres daglige arbejdsplads i Ringe med den nye struktur som følge af såvel politi- som kommunalreformen.

Mange ejendomme har været i kikkerten, men nu mener ledelsen, med politidirektør Poul Bjørnholdt Løhde i spidsen, at have fundet de rette rammer om hovedsædet for det kommende lokalpoliti i Faaborg-Midtfyn Kommune:

Forsikringsselskabet Fyns tidligere ejendom på Bygmestervej 29 klos op ad Svendborgmotorvejen. Den ejes i dag af ejendomsselskabet Lion Invest ApS med den midtfynske matador Hans Jørgensen i spidsen.

Hos Lion Invest afviser Kisser Jørgensen at kommentere planerne:

- Papirerne er ikke på plads endnu. Så længe de ikke er det, kan vi ikke udtale os om det, glider hun af.

Politidirektøren bekræfter derimod, at han og hans stab har kig på Bygmestervej 29. Han oplyser, at her i givet fald bliver politistation fra 1. januar.

- Det satser vi på. Men først skal det godkendes af Rigspolitiets bygningsafdeling. Det kan der godt gå en uge-fjorten dage med, fastslår han.

Central placering

Poul Løhde oplyser, at der er den plads, ordensmagten har brug for i rødstensejendommen ved broen over motorvejen mellem Bygmestervej og Industrivej.

- Alle skal jo ikke have eget kontor. Vi satser på at løse opgaverne i bilerne i stedet, bemærker han og gentager, hvad han også tidligere har sagt - at en placering i Ringe er at foretrække, fordi det er så centralt på øen som sådan og også i Faaborg-Midtfyn Kommune.

- Det er slet ikke så interessant, hvor vi bor, men mere hvor vi er, tilføjer han og påpeger, at der også bliver bevaret en bemandet station i Faaborg.

- Men det er mere af hensyn til ekspeditionen, konstaterer han.

Politistation på Bygmestervej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce