Politiskudt mand fængslet for apoteksrøveri

Fyns Politi
Foto: Michael Bager/Fynske Medier

Politiskudt mand fængslet for apoteksrøveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Manden, der begik røveri mod apoteket i Ferritslev mandag, er blevet varetægtsfængslet i fire uger. Han blev skudt i benet af politiet i en biljagt, der sluttede i Odense.

En 33-årig mand er tirsdag ved Retten i Svendborg blevet varetægtsfængslet i fire uger for røveri mod et apotek i Ferritslev på Fyn. Politiet måtte skyde manden i benet efter en biljagt for at få ham anholdt.

I grundlovsforhøret erkendte manden, at det var ham, som begik røveriet. Men det var, fordi han blev presset til det, forklarede den 33-årige i grundlovsforhøret.

Cirka et kvarter før røveriet blev han standset af flere mænd i Odense. Blandt dem var en bekendt til den 33-årige, som påstod, at den røverimistænkte skyldte ham penge.

Derfor blev den 33-årige beordret til apoteket i Ferritslev, mens mændene fulgte efter og parkerede deres biler ved savværket, mens den 33-årige begik røveriet.

Med sig fik han 3284 piller af forskellig slags, 15 sprøjter og omkring 80 kanyler.

Politiet har fået navnet på den pågældende person, som truede den 33-årige, og den del af røveriet skal nu efterforskes.
  
Mandag eftermiddag blev den 33-årige bragt til behandling på Odense Universitets Hospital, efter at han var blevet skudt i benet af politiet.

Skuddene blev affyret i forbindelse med anholdelsen af manden, som er mistænkt for at stå bag røveriet tidligere mandag eftermiddag mod et apotek i Ferritslev sydøst for Odense.

Den mistænkte truede personalet i apoteket med en pistol, hvorefter han ifølge politiet stak af i en rød Fiat i retning mod Odense.

Men manden nåede ikke langt, før politiet indledte en biljagt efter ham, som endte med, at manden i løbet af få minutter blev standset på Teglværksvej i det sydøstlige Odense. Det var i forbindelse med den efterfølgende anholdelse, at politiet skød og ramte ham i benet.

Fyns Politi oplyser, at manden er uden for livsfare, men han ankom til retten på en båre efter at være blevet opereret i lårbenet efter skudepisoden.

Efterforskningen af politiets skud er overgivet til Den Uafhængige Politiklagemyndighed, og derfor har Fyns Politi heller ikke kommentarer til efterforskningen af skudafgivelsen.

Politiskudt mand fængslet for apoteksrøveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce