Politileder: - Vi er da meget lokale


Politileder: - Vi er da meget lokale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FAABORG: Lederen af politiet i Faaborg, Jan Pieler, blev ikke glad, da han i går læste kommentaren på Fyens Stiftstidendes Faaborgside.

Den handlede om, at byens myndigheder mere eller mindre bevidst er i gang med at slippe grebet om og indsigten i de nye ungdomskulturer, der løbende opstår. Det sker blandt andet fordi, SSP-arbejdet bliver mere rådhusorienteret, og fordi de nyansatte ledere på stationen ikke har den lokale tilknytning, som de havde tidligere. Hverken Jan Pieler eller den nyansatte leder af kriminalpolitiet, Ulrik Lorenzen, bor i området.

- Men jeg synes, det er lidt uretfærdigt, for jeg har da adskillige betjente på stationen, der bor i området og har et vidtgående kendskab til, hvad der rører sig. Generelt mener jeg, vi har et rimeligt godt overblik over, hvem der går og laver hvad her i området, siger Jan Pieler.

Han erkender dog, at man savner den lokale viden og erfaring, som den nyligt pensionerede leder af kriminalpolitiet i Faaborg, Flemming Bennebjerg, stod for.

- Og vi kommer også til at savne SSP-konsulent Flemming Moestrup, der virkelig havde godt fat i de unge. Det var ærgerligt, at han skulle stoppe, siger Jan Pieler.

Der er ikke bopælspligt for politifolk, som man kender det inden for andre brancher.

- Sådan er det. Det er de betingelser, vi lever under, siger Jan Pieler.

Politileder: - Vi er da meget lokale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce