Politikere er enige: Minicenter skal jævnes med jorden

Tankanlægget i Algade er allerede lukket ned, efter Oles Olie byggede nyt anlæg på Østre Ringvej. Nu er bygningen indstillet til nedrivning. Arkivfoto: René Johansen

Politikere er enige: Minicenter skal jævnes med jorden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politikerne indstiller Algade 62-64 i Ringe til nedrivning. Hvornår det sker, det er endnu ikke på plads.

Ringe: Det har hele tiden ligget i kortene, at bygningen på Algade 62-64 skulle jævnes med jorden, efter at den konkursramte bygning i slutningen af 2017 kom på kommunens hænder.

På kommunalbestyrelsesmødet mandag aften i Ringe blev der nikket til, at bygningen indstilles til nedrivning, oplyser borgmester Hans Stavnsager (S).

- Beslutningen er, at vi kører videre med at få det revet ned, men der er lige nogle forhold, som skal på plads, før vi kan effektuere det, lyder det fra borgmesteren.

Han kan ikke oplyse nærmere, da punktet både i Økonomiudvalget og i kommunalbestyrelsen er blevet behandlet som et lukket punkt.

Det skyldes, at der fortsat er en lejer i bygningen, som kommunen er i dialog og forhandling med.

- Det er af hensyn til vedkommende, at punktet er behandlet som et lukket punkt. Vi kan sige, at intentionen er at få det revet ned. Det har været meningen fra starten, så der er ikke noget overraskende i det, forklarer borgmesteren.

Måske p-pladser

Kommunen købte bygningen på tvangsauktion for 1,4 millioner kroner i november. På den første tvangsauktion bød ejendomsinvestor Hans Jørgensen en million kroner for området.

Det mente man ikke var nok, og derfor blev der begæret en ny en af slagsen, hvor kommunens repræsentant bød højest.

Dengang oplyste daværende borgmester, Christian Thygesen (V), at området var centralt i udviklingen af bymidten i Ringe. Men hvad området egentlig skal indeholde, når bygningerne på et tidspunkt er revet ned, det ligger der endnu ikke en plan for.

- Vi har ikke diskuteret det, men i første omgang kan jeg forestille mig, at det bliver p-pladser. Det kommer jo også til at afhænge af, hvad der skal ske med Centrumpladsen, siger Hans Stavnsager.

Størstedelen af bygningen blev tom, da Nærkøb for tre år siden gik konkurs.

Frisørsalonen Salon Junic har stadig adresse på stedet. I salonen ønsker indehaveren ikke at kommentere på situationen for nuværende.

Politikere er enige: Minicenter skal jævnes med jorden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce