Politiker: Forkert beslutning i nævn


Politiker: Forkert beslutning i nævn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hans Jørgensen (S) råder landmand til forsigtighed

ÅRSLEV: Tidligere borgmester Hans Jørgensen (S) kalder det en afgørelse på forkert grundlag, når Naturankenævnet går mod det politiske flertal i den daværende Årslev Kommune,.

Naturklagenævnet har netop afgjort, at det politiske flertal ikke havde grundlaget i orden for at nægte den unge landmand i Nr. Lyndelse, Anders Hesel Rasmussen tilladelse til at opføre en minkfarm tæt på by og drikkevandressourcer.

- Jeg vil fastholde, at kommunalbestyrelsen er den øverst besluttende myndighed og ikke et udvalg. Derfor havde kommunalbestyrelsen det endelige ord at skulle have sagt i minksagen, forklarer Hans Jørgensen.

- Jeg håber at landmand har lyttet

I afgørelsen lægger Naturklagenævnet blandt andet vægt på, at teknik- og miljøudvalget allerede havde givet tilladelsen, da sagen blev bragt videre til kommunalbestyrelsen. Det er fortsat Hans Jørgensen holdning, at der ikke skal bygges en minkfarm stedet.

- Mener du, at det sidste ord ikke er sagt i denne sag?

- Det kan jeg ikke vide, for nu er det Faaborg-Midtfyn Kommune, som skal behandle sagen - det er ikke længere mit bord. Men jeg håber, at landmanden har lyttet til de signaler, der er blevet givet, så der ikke kommer en konflikt i forhold til naboerne og til grundvandet, svarer Hans Jørgensen.

Politiker: Forkert beslutning i nævn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce