Politiker: - Byg da bare en børnefabrik i Ringe

Hættegården, her med forældreformand Lisbeth Strauss, er nedslidt og bliver udskiftet med en ny institution, har kommunalbestyrelsen nu vedtaget. Foto: Maja Julskjær.

Politiker: - Byg da bare en børnefabrik i Ringe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommunalbestyrelsen har nu sagt endelig ja til, at der skal bygges en ny institution med plads til 80 børn i Ringe

Ringe: Kommunalbestyrelsen har nu sagt endelig god for, at der kan bygges ny børnehave i Ringe i stedet for den eksisterende Hættegaarden.

Den nye børnehave skal have 80 pladser, fleksible, så der løbende kan justeres mellem børnehave- og vuggestuepladser.

Konservative Søren Clemmensen, der netop har fået comeback til kommunalbestyrelsen efter otte år på sidelinjen, var lidt skeptisk over for det relativt høje antal børn:

- Jeg vil ikke gå imod, når nu den tidligere kommunalbestyrelse har gjort forarbejdet, men jeg kan huske, da den oprindelig Hættegården blev bygget med 60 pladser. Jeg kaldte det dengang en "børnefabrik" og opfordrede til, at man lavede to mindre børnehaver med plads til 30 børn i hver, fordi det tydeligvis var et ønske fra forældrene dengang.

- Jeg forstår, at det er i overenstemmelse med forældrenes ønsker, at der bliver 80 pladser i Hættegården, så jeg vil bare sige: Så byg da den børnefabrik, når det nu er det, forældrene vil have, sagde Clemmensen.

Formand for Opvækst- og Læringsudvalget, Kim Aas Christensen (S), bekræftede på byrådsmødet mandag, at der netop har været en god dialog med forældrene, så projektet er afstemt med deres ønsker, og han kaldte det "det eneste rigtige" at bygge nyt.

Jack Odgaard (DF) forudsagde, at institutionen vil blive et "fyrtårn" og "en succeshistorie".

Venstres Bo Petersen nævnte blandt fordelene, at Hættegården ligger, hvor der bygges nyt, og hvor det er svært at rekruttere dagplejere.

Pris og byggestart ligger endnu ikke fast.

Politiker: - Byg da bare en børnefabrik i Ringe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce