Politiet glemte at kontakte kommunen


Politiet glemte at kontakte kommunen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forladt campingvogn bliver måske fjernet. Kunne være sket flere måneder tidligere, men politiet glemte at informere kommunen.

Faaborg: Historien om den efterladte campingvogn på Cirkuspladsen i Faaborg begynder mere og mere at ligne et absurdteater.

Det viser sig nu, at det er en kommunal og ikke en politi-opgave at få vognen fjernet. Det har lokalpolitiet bare glemt at fortælle kommunen, selvom de har været klar over det i flere måneder.

- Der er sket et kommunikationsbrist, og det beklager jeg selvfølgelig, siger den nye leder af lokalpolitiet Jens Friis.

Han forklarer, at han først er blevet bekendt med sagen, da Stiftstidende tog kontakt til politiet kort før jul for at høre, hvornår vognen ville blive fjernet.

Sagen startede da også længe inden Jens Friis overtog hvervet som leder af Faaborg-Midtfyns Lokalpoliti den 1. november.

- Ligner et monster

Siden april har vognen stået på pladsen. Tilsyneladende efterladt af det lille tyske Cirkus Amara, som politiet flere gange har forsøgt at få til at hente vognen, men altså uden held.

Derfor henlagde politiet sagen i løbet af efteråret. De glemte bare at informere kommunen om, at det nu var et kommunalt ærinde at få fjernet de tyske artisters efterladenskab.

Jens Friis lover at politiet nu vil tage kontakt til kommunen så hurtigt som muligt.

- Vi vil tage kontakt til dem i næste uge, og forsøge at finde en løsning på det, siger han.

Det vil glæde Anne Thordorf, hvis vognen nu bliver fjernet. Flere gange om ugen tager hun turen fra sit hjem i Svanninge til Faaborg på cykel, og hver gang undrer hun siger over den udslidte campingvogn.

-Det er ellers så køn en tur, altså lige bortset fra det monster af en campingvogn, siger hun, og forklarer, at der for nyligt er blevet lavet hærværk på vognen, og der derfor ligger rester og flyder omkring den.

Kommunen vil tage affære

Hos kommunen kommer det som en overraskelse for afdelingsleder Svend Petersen fra Park og Natur, at det i virkeligheden er dem, der skal fjerne vognen.

- Det eneste jeg kan sige er at, hvis politiet har opgivet alle muligheder, så er vi jo nødt til at få den fjernet.

Han lover i samme ombæring, at tage affære øjeblikkeligt, så snart sagen lander på hans bord.

- Så tager vi fat på den med det samme. Det er klart, lover han.

Politiet glemte at kontakte kommunen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce