Politiet efterlyser sygehustyv

Politiet efterlyser denne mand, der natten til tirsdag den 22. april kl. 01.27 brød ind på sygehuset i Faaborg. Billedet er fra sygehusets overvågningskamera.

Politiet efterlyser sygehustyv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Målrettet tyv kan være intern person på sygehuset i Faaborg

FAABORG: Natten til den 22. april brød en ukendt gerningsmand ind på sygehuset i Faaborg.

Han kom ind ad et kældervindue, åbnede døren til sygehusets medicindepot med en nøgle og stak af med en medicinhåndbog og noget gammelt medicin og metadonpiller fra depotets pengeskab.

Sygehusets overvågningskamera fangede tyven, og nu efterlyser Fyns Politi gerningsmanden på billederne.

- Det er ikke på grund af mængden af medicin. Det er måden, det er gjort på. Den er lidt betænkeligt, siger Thomas Fredsted fra Fyns Politi.

Tyv kendte sygehuset

På overvågningskameraet går tyven nemlig målrettet hen mod døren til medicindepotet i kælderen, selvom der er syv-otte ens døre at vælge imellem. Til at åbne døren bruger han en nøgle, der i følge Thomas Fredsted må være stjålet ved en anden lejlighed. Muligvis i åbningstiden.

- Nøglen er stjålet fra et nøgleskab i en bygning på sygehusets grund. Ingen ved hvor det nøgleskab er, medmindre man har indblik i stedet, siger han.

Derfor arbejder politiet med en teori om, at tyven enten selv har kendskab til sygehuset eller har fået instrukser af en, der er kendt på sygehuset.

- Muligheden for at det kunne være en intern person, foreligger meget kraftigt. Der er nogen, der burde kende personen, mener Thomas Fredsted.

Politiet efterlyser sygehustyv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce