Pokalturnering: Lokale håndboldhelte kommer på overarbejde

HeRy 67's fynsseriehold er klar til at yde bedst mulig modstand mod det københavnske 2. divisionshold i pokalturneringen. Privatfoto

Pokalturnering: Lokale håndboldhelte kommer på overarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er nok kun få håndboldinteresserede, der vil kunne huske den hæderkronede københavnske håndboldklub, IF Stadion, men det kan ændre sig, når HeRy 67 i næste måned skal møde dem i pokalturneringen.

Ryslinge: I 1970'erne vandt IF stadion to gange det danske håndboldmesterskab og stod en enkelt gang som vinder af pokalturneringen. I dag nyder de en tilværelse i 2. division og er storfavorit, selvom HeRy 67 tager imod på hjemmebane tirsdag 6. marts i pokalturneringen, Santander Cup.

Her bliver der tale om et gensyn, for HeRy 67 og IF Stadion trak også hinanden i 2010, men da hentede københavnerne kun en beskeden sejr på fire mål.

Selvom vi nok ikke skal sætte næsen op efter sejr, så vil vi gå til kampen med stor lyst og energi og sælge os så dyrt som muligt
Leif Foli

Dyrt til salg

På trods af, at Ryslinges håndboldherrer fra Fynsserien skal op mod en gedigen overmagt, ser HeRys træner, Leif Foli, frem til håndboldkampen.

- Vi glæder os helt vildt til at byde Stadion velkommen. Vi fik lige præcis den lodtrækning, vi havde håbet på, en divisionsklub på hjemmebane. Stadion er lige for tiden nummer to i 2. division, fem point efter Køge på førstepladsen og med fire point ned til Roskilde, som også kan komme i betragtning til oprykning. Så selvom vi nok ikke skal sætte næsen op efter sejr, så vil vi gå til kampen med stor lyst og energi og sælge os så dyrt som muligt, siger han.

Historisk håndboldklub

De lidt mere rutinerede håndboldentusiaster kan sandsynligvis huske, at IF Stadion i 1970'erne, hvor klubben havde sin storhedstid, var i pokalfinalen hele fem gange, men som nævnt kun endte med en enkel finalesejr.

Drivkraften i denne gyldne periode var indpiskeren Jørgen Frandsen, superfighteren Bent Jørgensen og sprællemanden i målet Lasse Petersen. Alle tre spillede på landsholdet, og var store personligheder i den danske håndboldkrønike.

Pokalkampen spilles 6. marts klokken 20 i Ryslingehallen.

Pokalturnering: Lokale håndboldhelte kommer på overarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce