Pølsebord i det gamle markhus

Den 17. juni er der generalforsamling i markhuset. Arkivfoto

Pølsebord i det gamle markhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søndag den 17. juni inviteres der til generalforsamling i foreningen, der har påtaget sig opgaven at bevare det gamle markhus på Ore Mark.

Ore: Det er en tradition, at Foreningen til Markhusets bevarelse den tredje søndag i juni indkalder til generalforsamling, og i år hedder datoen 17. juni.

Det er klokken 14 i markhuset på Torpelundsvej på Ore Mark, og ifølge formand Uffe Knudsen forventes den formelle del hurtigt overstået, og derefter er der pølsebord fra slagteren i Spar i Sdr. Nærå og brød fra Sdr. Nærå Bageri til de fremmødte.

Dertil serveres der øl, vand og vin og forhåbentlig et par hyggelige timer i det grønne, oplyser foreningen i en mail.

Der kan på dagen tegnes medlemsbeviser. Det koster 50 kroner pr. husstand, og pengene går udelukkende til vedligehold af huset og de ofte velbesøgte generalforsamlinger.

I slutningen af 1800-tallet blev det lille markhus på Ore Mark øst for Sdr. Nærå brugt som frokoststue af datidens markarbejdere. I 2009 gik lokale kræfter med murermester Uffe Knudsen i spidsen sammen for at bevare det mere end 100 år gamle markhus, og i den forbindelse blev huset renoveret og foreningen stiftet.

Alle er velkomne til generalforsamlingen.

Pølsebord i det gamle markhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce