Planmæssig drift


Planmæssig drift

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Af Peter Jensenformand for Turistforeningen for Faaborg og Omegn

Det kan da ikke overraske andre end Karsten L Sørensen, at der fortsat er økonomiske problemer i turistforeningen.

Da Faaborg Kommune i starten af oktober måned var nødt til at give en økonomisk saltvandsindsprøjtning til turistforeningen for at få tingene til at hænge sammen, var begge parter helt klar over, at det ikke var tilstrækkeligt for at klare året igennem. Det blev imidlertid besluttet, at for at have et 100 procent overblik over situationen skulle man vente til starten af december, da det her ville ligge klart, hvad foreningens likvide behov for resten af året ville være.

Der blev ved samme lejlighed udarbejdet et meget stramt budget for kontorets drift de kommende 15 mdr. Dette er fulgt til punkt og prikke, og det er i den forbindelse urigtigt, når Karsten L. Sørensen mere end antyder, at det nuværende likviditetsbehov skyldes kaos og slendrian i kontorets drift.

Det forandrer dog ikke den kendsgerning, at turistforeningen ved årets udgang har en negativ egenkapital på ca. 700.000 kr. Denne situation er naturligvis uholdbar. Med den forhøjede bevilling for år 2002 er vi tæt på at have det nødvendige fundament for en forsvarlig drift af et velfungerende turistbureau. Det kræver imidlertid, at der findes en løsning på problemet med den gamle gæld.

Det skal imidlertid endnu en gang understreges, at kontorets drift kører godt og planmæssigt. Annoncetegningen til næste års brochure er på plads, og sommerhuskataloget for næste år er allerede på gaden, og begge dele uden økonomisk kaos.

Det ville dog have krævet en "rar onkel" med en kasse penge, hvis foreningens pro-blemer skulle have været løst inden for de seneste par måneder, og han har desværre endnu ikke vist sig.

Endelig vil jeg til Palle Petersen sige: Der er ingen "skeletter" i skabene. Både personale, bestyrelse og revision har fuldt overblik over foreningens økonomiske situation, hvor alvorlig den end måtte være.

Planmæssig drift

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce