Foreningen Fynsk Pilgrimsvandring arrangerer nytårsvandring fra Diernæs Kirke søndag den 17. januar.

Dagen starter med gudstjeneste klokken 10.30, hvorefter der er planlagt vandretur i den nærliggende smukke natur, blandt andet forbi Finstrup Kirkeruin, Hostenshuus-skoven og Øhavsstien.

Der er indlagt pause til at spise madpakke ved Kirkeladen/menighedshuset i Diernæs, og når vandringen er overstået, er der kaffe, te og kage, inden arrangementet slutter cirka klokken 16.

Det koster 30 kroner at komme med på den cirka 10 kilometer lange tur. Og så skal man huske de gode vandresko eller -støvler, en madpakke og god påklædning.

Tilmelding skal ske senest den 15. januar til vandringsleder Marianne Olesen på mail olesen.m11@gmail.com eller på telefon 20891204. (catc)

  • Byline

    Af:

    Journalist på Fynske Mediers redaktion i Faaborg, hvor jeg skriver artikler til Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og Ugeavisen Faaborg. Tidligere har jeg været ansat i vikariater på redaktionerne i Svendborg og Ringe, og jeg har været skribent på tillæg som Eksklusiv, Den Sidste Rejse og SommerDanmark. Derudover er jeg boganmelder for kulturredaktionen.