Pige fik ekstra chance


Pige fik ekstra chance

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FAABORG: En 17-årig pige, der tidligere boede i Faaborg men som i den seneste tid har boet i Sydlangeland Kommune, fik en ekstra chance ved retten i Faaborg i går.

Pigen blev i november sidste år dømt for tre grove voldsepisoder - blandt andet for at have slået en jævnaldrende pige i hovedet med en flaske. Den 17-årige slap med en betinget dom (udløses kun ved ny kriminalitet) - på seks måneder - trods de tre tilfælde af grov vold (straffelovens paragraf 245), men kun fordi hun på det tidspunkt indvilgede i at følge en række vilkår. Det gjaldt blandt andet tilsyn - samt at hun ville holde sig langt fra narkotika og alkohol.

I retten i går måtte den 17-årige imidlertid erkende, at hun "var faldet i" med hensyn til narkotika, og pigen stod i realiteten over for en mulig udløsning af den betingede straf, så hun skulle bag tremmer.

Ved retsmødet bedyrede hun dog, at hun havde holdt sig på måtten i godt en måned - blandt andet fordi hun har fundet en kæreste, hvor de to er enige om, at misbruget hos dem begge skal holde op.

Den 17-årige flyttede for kort tid siden med sin mor til Sydlangeland - en flytning, som pigen ikke var tilfreds med.

Ved retsmødet var der også en repræsentant for Sydlangeland Kommune, der kunne fortælle, at den 17-årige pige på mandag starter på institutionen Bjerget ved Vissenbjerg - en ordning, pigen er glad for. På den baggrund blev der ikke lavet om på den betingede dom - men pigen fik en kraftig advarsel.

Pige fik ekstra chance

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce