Pers dag på Ringe Stadion


Pers dag på Ringe Stadion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Herrer Serie 2

Ringe - Tved

2-1 (2-0)

Det var som bekendt i lørdags, at der blev fejret Fars Dag landet over, men om søndagen var det Pers dag på Ringe Stadion, da Tved var på besøg.

Kampens store profiler blev nemlig Per Nielsen, der scorede Ringes to mål i første halvleg, og Per Christensen i målet, som flere gange reddede Ringe på målstregen med helt utrolige redninger.

Sejren var vigtig for Ringe, som ligger placeret i bunden af tabellen, og skal man gøre sig håb om at holde sommerferie over nedrykningsstregen, så skal der hentes point i de sidste kampe.

Det blev en meget velspillet kamp, som blev krydret med en del dramatik i første halvleg. Spillerne gik virkelig til makronerne, og der blev slidt en del på benbeskytterne de første 45 minutter, som på grund af de mange spilafbrydelser blev forlænget med næsten seks minutter.

Ringe var klart det bedste hold i denne periode, og efter 14 minutter fik de tilkendt et straffe, som Chr. Friisgaard blev sat til at skyde. Men selv om han placerede bolden helt ude ved stolpen, fik Tveds målmand pareret skuddet.

Fem minutter senere gik "Lille" Per Nielsen så i gang, og bragte Ringe foran.

Kort efter fik Ringe en mand udvist, og det betød, at Tved kom mere ind i kampen, men hjemmeholdet overlevede de 10 minutter, hvorefter Per Nielsen scorede sit andet mål, da der var spillet 40 minutter.

Ringe var ikke så dominerende efter pausen, og det var tydeligt, at modstanderne langt fra havde opgivet håbet om at få point med hjem.

Det var dog først, da der resterede et kvarter, at de fik reduceret, og derefter havde de masser af chancer for at få udlignet, men atter engang holdt Ringe skansen, og en vigtig sejr var i hus. Den burde dog nok have været større, men der blev brændt for mange chancer.

Pers dag på Ringe Stadion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce