Parløb ude og hjemme


Parløb ude og hjemme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anette holder bastionen hjemme, mens ægtefællen farter omkring for Team Markland og Danish Touringcar Championship

SØLLINGE: Peter Rasmussen, knap 42 år, er oprindelig fra Faaborg, men flyttede som barn til Svendborg. Hans kone, Anette Rasmussen, 39 år, er fra Tved, uddannet som tysk-fransk korrespondent og hjælper til på kontoret hos VHA-Trim.

Fruen var co-driver et par gange, mens han kørte rally, og hun var en del af teamet, mens han kørte baneløb.

Nu er hun ankerkvinde i hjemmet, når ægtefællen farter kloden rundt som leder af teknikerholdet bag Team Markland samt i de senere år desuden som kontrollant og teknisk chef hos DTC, Danish Touringcar Championship.

Til den funktion og med alt det udstyr, den kræver, har han en hvid bus med bogstaverne DTC på siderne stående ved ejendommen på Tarupvej i Søllinge. Det er også Peter Rasmussen, der udfærdiger DTC-seriens reglementer, og det gælder også de fire supportklasser. Både hvad angår de tekniske krav, og hvordan løbene skal afvikles. Samt kontrollerer, at de bliver fulgt til punkt og prikke.

Et par gange om året deltager han selv i et langdistanceløb, blandt andre sammen med DTC's promotor Peter Elgaard.

Det skal han igen i år, selv om travlheden på værkstedet er vokset betragteligt med engagementet i Team Marklands Le Mans-projekt. Oftest har han kunnet tage hjem som vinder, betror han med et bredt smil.

- Det er sjovt! Det er den eneste grund til, at vi gør det her, erklærer han.

Parløb ude og hjemme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce