Parat til valg: 71-årig klar til at krydse klinger

71-årige Lars Ehlers Egmose stiller mest af alt op til kommunalvalg for at krydse klinger med de andre politikere.
Foto: Roland Petersen.

Parat til valg: 71-årig klar til at krydse klinger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frihedspartiets Lars Ehlers Egmose stiller gerne op til næste kommunalvalg, men ikke nødvendigvis for at blive valgt.

Faaborg-Midtfyn: Selv om han har rundet de 71 år, og det er over tyve år siden, han sidst sad i kommunalbestyrelsen i den daværende Faaborg Kommune, så er Frihedspartiets formand, Lars Ehlers Egmose, klar til at stille op til næste kommunalvalg i 2017.

Hvis ellers helbreddet tillader det.

- Der er alligevel et stykke tid til, næste valg finder sted, og jeg kan ikke på nuværende tidspunkt sige, hvor frisk jeg er til den tid. Hvis ikke der er sket en hel masse med mit helbred, så kan det godt være, siger Lars Ehlers Egmose, der sidst sad i en kommunalbestyrelse fra 1990 til 1993.

Ved kommunalvalget i 2013 fik han blot 37 personlige stemmer. Hans parti, Frihedspartiet, fik i alt 57 stemmer.

Den 71-årige partiformand forventer da heller ikke at komme ind, hvis helbreddet tillader, at han stiller op.

- Jeg har stillet op de senere gange, fordi det var sjovt, og fordi jeg kunne lide at tage snakke rundt omkring. Det er ikke fordi, jeg forventede at blive valgt ind, siger Lars Ehlers Egmose.

Men er det ikke vigtigt at blive valgt ind?

- Jo, selvfølgelig er det vigtigt, hvis man kommer ind. Men det er simpelthen også fordi, at jeg faktisk et eller andet sted synes, det er demokratiets vilkår, at man deltager i det, hvis man har noget sige, forklarer Lars Ehlers Egmose.

- Og det er lige præcis det at komme ud at krydse lidt klinger med de andre, der stiller op. Min opfattelse af demokratiet er, at man skal splitte hele partiapparatet op. Vi har behov for et direkte demokrati i Danmark frem for partisystemer, der banker folk på plads for at få deres flertal igennem, tilføjer Lars Ehlers Egmose, der henviser til det fynske socialdemokratiske folketingsmedlem Jan Johansen, der gik imod partilinjen i dagpengesagen og efterfølgende fik frataget syv ansvarsområder.

Parat til valg: 71-årig klar til at krydse klinger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce