Der er lagt op til en stor og dramatisk aften med påskefortælling, når Gospelkoret Arise runder påsken af. Det foregår i Stenstrup Kirke 2. påskedag, altså den 28. marts, klokken 19.

Aftenens påskefortælling sker gennem gospel og læsninger.

Det er sjældent, at man hører hele påskefortællingen i ét stræk. Det er en gribende og dramatisk fortælling, hvor man bliver konfronteret med det menneskelige fællesskabs vilkår på godt og ondt, både kærlighed, fællesskab, svigt, sorg, skam og tro.

Samtidig er det også en af de to kernefortællinger i Bibelen, der har stor betydning for hele det menneskesyn og den kultur, vi er en del af.

Påskens begivenheder skildres med læsninger fra de fire evangelier, der bliver bundet sammen af både store og stille gospelnumre. Arise, Stenstrup Gospelkor, består af sangere fra hele det sydfynske område. I spidsen står korleder og dirigent Christina Mellgren. Gratis entré

  • Julskjær_Maja_(2015)_039

    Af:

    Jeg er journalist på Midtfynsredaktionen og skriver til både Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Midtfynsposten og Fyens.dk. Det er alt fra længere portrætter, hurtige nyheder til konfliktstof, reportager og klummer, men jeg har for tiden særligt fokus på børne- og uddannelsesstoffet i Faaborg-Midtfyn Kommune. Når jeg ikke er på arbejde, bor jeg i Svendborg med min kæreste.