Senest med udgangen af august er en ny chef i Midtfyns Fritidscenter på plads. I anden omgang er der kommet mere end 60 ansøgninger.

Ringe: Der er stor interesse for at indtage den ledige stilling som chef for Midtfyns Fritidscenter.

Ifølge bestyrelsesformand Max Ravn har mere end 60 søgt stillingen i anden omgang.

- Første gang var der en eller to, som ringede for at høre på stillingen. Denne gang er der vel 20, der har ringet til mig, forklarer Max Ravn.

Det blev nødvendigt med endnu en omgang med ansøgninger, da personen, som man ellers havde ansat i stillingen, fortrød få dage efter, at ansættelseskontrakten var underskrevet.

- I alt har vi så fået 107 ansøgninger, og det er pænt mange, mener Max Ravn, der har svært ved at give et bud på, hvorfor der i anden omgang kom en del flere.

- Der er ikke mange stillinger af den her slags, for det er et stort center, bemærker formanden og tilføjer, at man nu indkalder en seks stykker til en første samtale.

Går det efter planen, er stillingen besat inden udgangen af august, så en ny centerchef kan have første arbejdsdag per 1. oktober.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.