Ove K.-poster testes i tilsynsråd


Ove K.-poster testes i tilsynsråd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FAABORG: Borgmester Alfred Andersen (R) har bedt Tilsynsrådet for Fyns Amt vurdere, om forhenværende borgmester Ove K. Pedresens skifte fra Socialdemokratiet til Helhedslisten får nogen indflydelse på Ove K. Pedersens poster i udvalgene under byrådet. Ove K. Pedersens er medlem af økonomiudvalge, formand for forsyningsudvalget samt medlem af kommunens Ø-udvalg.

- Vor jurist mener ikke umiddelbart, at Oves skifte får nogen betydning for hans medlemsskab af de tre udvalg, men vi vil godt være 100 procent sikre. Derfor har vi forelagt sagen for Tilsynsrådet, hvorfra vi venter svar i løbet af i dag, siger Alfred Andersen.

Selvom Ove K. Pedersen altså tilsyneladende uden problemer kan fortsætter i de tre udvalg, er det ikke sikkert, at han også fortsat beholde titlen som formand for forsyningsudvalget. Det er til enhver tid op til et flertal i et udvalg at pege på en ny formand. Forsyningsudvalget består - ud over Ove K. Pedersen - af de to socialdemokrater, Niels Peter Ellegaard og Uffe Olsen, Venstres Jens Madsen samt den konservative Per André Andersen.

Til efterretning - igen

Socialdemokratiets Fællesledelse diskuterede på et ekstraordinært møde i aftes Ove K. Pedersen-sagen, hvor man endnu engang tog eks-borgmesterens partiskifte til efterretning som noget "uundgåeligt".

Lise Rasmussen, formand for fællesledelsen, bekræfter, at Ove K Pedersens poster også blev diskuteret, men at det er fællesledelsens holdning, at det bliver op til byrådsgruppen og de enkelte fagudvalg at tackle den situation.

Ove K.-poster testes i tilsynsråd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce