Der var ikke meget albuerum til de godt 60 medlemmer af Dagli´Brugsen i Korinth, der havde tilmeldt sig til til Årsmødet i Korinth Hallen.

Men det betød ikke så meget, for de kunne næsten ikke få armene ned, da uddeler Rita Jensen kunne præsentere omsætningstal og resultater fra 2015, som kun kan give grobund for optimisme om bevarelse af en dagligvarebutik i Korinth og omegn.

Rita Jensen startede med at takke de trofaste kunder som på mange måder er de ægte ildsjæle i byen som holder liv i en forretning, der igen holder liv i byen, og så kunne hun fortælle at brugsens "Elite smiley" stadig pryder indgangspartiet, at franske hotdogs, en bogbyttecentral og fire store arrangementer i år vil erstatte de mange små.

Stort overskud

Omsætningen i butikken og salget af benzin været yderst stabilt.

Den store nyhed var dog at et krævet budget på et årsoverskud fra COOP på 778.000 kroner, blev 1.100.000 kroner.

Altså 322.000 mere end forventet.

Efter mødet blev det tid til prøvesmagning af øl fra Midtfyns Bryghus som ejeren og bryggeren, Eddie Szweda præsenterede på så festlig og underholdende vis, at hverken et øje, eller en hals var tør undervejs, og meget tyder på at lokalbefolkningen også vil mødes i Brugsen i 2016, efter de rosende kommentarer som årsmødet fik efterfølgende. (hol)

  • Jørgensen_Anne

    Af:

    Journalist på redaktionen i Faaborg-Midtfyn Kommune. Skriver til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og UgeAvisen Faaborg. Er 31 år og bosat i Faaborg.