Open by Night en stor succes


Open by Night en stor succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FAABORG: Smilene er ikke til at tage fejl af på en rundtur i de fåborgensiske forretninger. Torsdagens sommerarrangement i Faaborg, Open by Night, var en bragende succes.

- Det gik fantastisk godt over al forventning. Der var en utrolig god stemning i byen og et godt salg i butikken. Det virkede som om, folk virkelig havde lysten til det og trængte til at komme ud, konstaterer formand for handelsstandsforeningens aktivitetsudvalg, Lars Pedersen fra Mr. Isaksen.

Han skyder på, at et sted mellem 10.000 og 15.000 mennesker fandt vej til torsdagens udsalgsfest i Faaborg, og det gav sved på panden i Mr. Isaksen.

Flere i prøverummene

- Vi solgte for 80 procent mere end ved sidste års Open by night. Det er det bedste nogensinde, og resten af byen melder om de samme tendenser. I det hele taget tror jeg, tøjbutikkerne solgte rigtig godt, siger han.

Hos Inger Marie Jappe i Vestergade fandt kunderne også indenfor.

- Det var en rigtig god dag. Vi solgte helt klart bedre end sidste år, da der var hedebølge, og det var alt for varmt til at prøve noget. I år var det bare helt perfekt, konstaterer hun.

Sommerfornemmelserne gjorde også det store udslag på torvet, hvor beværterforeningens store telt trak mange sultne gæster indenfor.

- Vi havde cirka 400 mennesker til spisning. Det er 100 flere, end vi plejer, så der er ingen tvivl om, at det gør vi igen næste år, siger foreningens formand, Bent Lillemark.

De tidligere åbningstider og ideen med at sprede underholdningen ud i byen var en stor succes, og derfor er de også med på næste års program, mener Lars Pedersen.

For Open by Night er kommet for at blive i Faaborg.

Open by Night en stor succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce