Omsætningsbrag på havnen


Omsætningsbrag på havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TRÆ- SKIBENE: FB&IF omsatte for godt 100.000 kroner ved træskibsfest
FAABORG: Efter nogle arrangementer med lidt svage indtjeninger vendte Faaborg Boldklub & Idrætsforening (FB&IF) tilbage i sikker stil med torsdagens arrangement omkring de gamle træskibe i Faaborg.

I går formiddag - oven på aftenens og nattens anstrengelser - vurderede Palle Petersen, formand for FB&IF, således dette års omsætning til at ligge på godt 100.000 kroner. Til sammenligning var omsætningen sidste år 66.000 kroner. Sidste år endte idrætsforeningen med at få godt 11.000 kroner i fortjeneste - i år forventes overskuddet at komme på den rigtige side af 20.000 kroner.

De gamle træskibe forlod Faaborg Havn i går midt på formiddagen - med kurs mod arrangementets endestation, Svendborg. Salutskydning fra de to gamle kanoner i Voigts Minde sendte bådene af sted.

Der er i øvrigt stor hæder til Faaborg Havn i forbindelse med de gamle træskibes tur rundt om Fyn. Træskibsfolket har således udnævnt Faaborg Havn til "årets havn" i forbindelse med træskibssejladsen 2004.

Baggrunden for udnævnelsen er blandt andet, at alle praktiske forhold - blandt andet med strøm og vand - var tip-top i orden i Faaborg, og så var der ikke mindst et herligt folkeliv omkring arrangementet i Faaborg.

Mange foreninger og organisationer havde arrangeret aktiviteter - det gjaldt blandt andet Marinehjemmeværnet, Marineforeningen, Produktionsskolen og Amatørfiskerforeningen.

Borgmester-ros

- Vi er selvfølgelig stolte, lyder det spontant fra havnefoged Lasse Olsen.

Der fulgte Linieakvavit og Riga Balsam med som det synlige bevis på hæderen.

I forbindelse med skippermødet i går før afsejlingen til Svendborg takkede borgmester Britta Duelund træskibsfolket for at være med til at sætte Faaborg på landkortet.

- I får os allesammen op af stolene, sagde Britta Duelund.

Borgmesteren lovede i øvrigt en endnu mere færdig havn - med nybyggerier på plads - når træskibene kommer til Faaborg næste år.

Omsætningsbrag på havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce