Omkring 35 procent solgte billetter: Midtfyns Festival bliver med sikkerhed en realitet

Direktøren for Midtfyns Festival, Sune Vesterlund, har meget at smile over med billetsalg og den overordnede tillid til projektet. Arkivfoto: Bent Warncke

Omkring 35 procent solgte billetter: Midtfyns Festival bliver med sikkerhed en realitet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stemningen er elektrisk hos arrangørerne bag forårets kommende genoplivning af Midtfyns Festivalen. Med over en tredjedel af deres billetter solgt, udvidelse af deres mandskab, mere tillid fra publikum og flere spændende nye artister afsløret og på vej, føler festivalens direktør Sune Vesterlund sig højt på strå

Ringe: Der er nu kun små fire måneder tilbage til at Dyrskuepladsen i Ringe bliver forvandlet til et musikalsk, nostalgisk eventyr, når Midtfyns Festival indtager pladsen i slutningen af maj.

Inden for de seneste tre måneder har arrangørerne bag festivalen knoklet for at sælge ideen om et genskabt Midtfyns Festival samtidig med at sælge billetter til det musikalske arrangement. På trods af tidlige, blandede følelser omkring projektet, kan arrangørerne med 100% sikkerhed garantere, at festivalen bliver en realitet. De passerede for nyligt cirka 35% af deres samlede billetter, der nu er solgt. I følge festivalens direktør, Sune Vesterlund, er det muligvis en af de vigtigste milepæle festivalen kunne opnå på nuværende tidspunkt:

- Det er med største fornøjelse, at vi kan udmelde, at festivalen med garanti bliver til noget. 500 solgte billetter skulle der til og det delmål er mere end opnået. Ud fra vores salgstal tror vi også på, at vi nok skal nå vores kapacitet på 1600-2000 billetter inden åbningsdagen, fortæller direktøren. Han opfordrer imellemtiden folk, der endnu ikke er sikre til alligevel at købe deres billetter nu. Formen på festivalen afhænger i følge Sune Vesterlund af billetsalget, så jo tidligere de kan se et samlet billetsalg, des mere udførlig kan festivalen blive.

Det er med største fornøjelse, at vi kan udmelde, at festivalen med garanti bliver til noget. 500 solgte billetter skulle der til og det delmål er mere end opnået. Ud fra vores salgstal tror vi også på, at vi nok skal nå vores kapacitet på 1600-2000 billetter inden åbningsdagen.
Sune Vesterlund, direktør for Midtfyns Festival

Øget tillid til projektet

Det er ikke kun på billetsalgsiden, at det er gået fremad for festivalen. Den generelle lyd fra folkemunde har også fået en anden tone.

Arrangørerne bag festivalen oplever netop, at der er en anden seriøsitet omkring festivalen, når man sammenligner med de mange tvivlsomme og grinende kommentarer på de sociale medier i efteråret. Troen på festivalen har også betydet, at arrangørgruppen har udvidet deres inderkreds med to nye personer.

Imidlertid er der én ting, der har rørt Sune Vesterlund mere end noget andet. Han blev tilbage i december nomineret til Årets Fynbo, blandt andet for sit arbejde med Midtfyns Festival. Prisen uddeles denne weekend og det har givet en meget glad og ydmyg festivaldirektør:

- Jeg er jo virkelig stolt over, at det arbejde vi har lavet indtil nu har fået sådan en anerkendelse. Det er et kæmpe skulderklap og har været med til at give os et ekstra skub. Jeg er meget beæret over nomineringen, men jeg regner ikke med at jeg vinder. Det er alle stærke kandidater jeg er oppe imod - især Kim Larsen. Det vil næsten være passende for mig at tabe til en fynsk musiklegende som ham, griner Sune Vesterlund.

Stærkt nyt navn og flere på vej

Med nyfunden selvtillid kunne arrangørerne for nyligt stolt præsentere endnu et stort, fynsk navn til festivalplakaten. Det er nemlig den folkekære Jakob Sveistrup, der nu har forsøgt at kaste 'Tænder på dig' og melodi grandprix fra sig og nu er gået all in på soul-musik under navnet 'Sveistrup'.

I følge Sune Vesterlund er Sveistrup en god metafor for Midtfyn Festivalen i sig selv, da det er en gammel kending i nyt format, så det er stolt at de kan præsentere ham på plakaten.

Det er også velkendte artister i nye konstellationer, der danner ramme for de sidste artister, som festivalen snart er klar til at afsløre. Det er endnu for tidligt at løfte sløret, men direktøren kan tease ved at sige, at det blandt andet drejer sig om en kvinde fra Vanløse med sin kæreste.

Omkring 35 procent solgte billetter: Midtfyns Festival bliver med sikkerhed en realitet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce