Om igen, Broby


Om igen, Broby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LOKALDEBAT Af Egon Kristiansen Grævlingevænget 23, Nyborg Hvor er vi henne i denne verden, når man tager et barn på tre år fra sin mor og placerer denne hos en vildt fremmed familie, som Broby Kommune har fundet frem til et sted i Danmark.

Den ansvarlige fra kommunen udtalte til tv, at barnet har været på besøg hos denne familie og var utrolig glad for at være på besøg der. Jeg tror ikke, et barn på tre år kan finde på at sige, her vil jeg gerne være, uden at der er en, der siger til denne pige, var du glad for at være her? Selvfølgelig siger et barn ja, når det bliver spurgt.

Den ansvarlige fra kommunen siger, at pigen har været der flere gange, men han kan ikke siger hvornår og hvor mange gange. Det tyder på, at han ikke har undersøgt sagen ordentligt.

Det er utroligt, at man ikke følger lovgivningen og lader forældrene til pigens mor tage over, når det er et sted, pigen kender godt og er glad for bedsteforældrene. De er trods alt godkendt som plejefamilie af en anden kommune, så de må godt få et andet barn fra et andet sted i Danmark, bare ikke deres eget barnebarn.

Socialministeren har udtalt gang på gang, at den bedste måde at tage hensyn til barnet, er, at det så vidt muligt kommer et sted i familien.

Ellers risikerer man, at barnet ikke får kontakt med sin oprindelige familie, fordi barnet bliver stresset om, hvem hører jeg til.

Så Broby, om igen. Det er kun penge ud af kassen at sende pigen hen til nye plejefor-ældre, og hvem ved, om hun får det bedre der end hos bedsteforældrene.

Man kan godt mærke, at nu er der snart kommunevalg, så skal der lige råbes højt. Den ansvarlige skulle hellere gøre det rigtige ifølge pigens og morens ønske. Ellers er jeg bange for, at det er farvel og tak til byrådet.

(forkortet af redaktionen.)

Om igen, Broby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce