Og de levede lykkeligt...


Og de levede lykkeligt...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FORBRØDRING: Årets SiD-generalforsamling holdes i Inn Side-center

FAABORG: For få måneder siden var en faglig kamp mellem SiD Faaborg-Broby og det nye Inn Side-center tæt på at amputere flere af centrets aktiviteter. Konflikten blev dog stoppet, ved at centret og SiD til sidst indgik en overenskomstaftale - få dage før SiD ville have lukket for leveringen af film til de to Inn Side-biografer.

Det er ikke sikkert, at alt er glemt, men der er i hvert fald om kort tid en forbrødring af de markante. Således afvikler SiD den årlige generalforsamling i centret mandag den 22. marts. SiD-formand Jørn Bach-Hansen siger:

- Nogle gange holder vi generalforsamlingen hos os selv i Priorensgade - andre gange tager vi ud. Og det har vi altså valgt i år.

- Er det for at vise, at "alt er glemt", at i har valgt Inn Side?

- Vi vil godt vise, at vi bakker 100 procent op om stedet - og det har vi gjort siden vi fik aftalen på plads

På generalforsamlingen venter der i øvrigt drøftelser af en række tunge emner - det gælder blandt andet planerne om en fusion mellem SiD og KAD - samt strukturen for en sydfynsk afdeling.

Et andet emne er den fortsatte tilbagegang i antallet af medlemmer. Fra 2002 til 2003 tabte SiD Faaborg-Broby således 40 medlemmer - en situation, der kan genkendes på landsplan.

De færre medlemmer har i øvrigt betydet, at bestyrelsen har opsat faglig sekretær Kenneth Johansen med fratrædelse 1. april - efter tre år i afdelingen.

Og de levede lykkeligt...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce