Økonomisk skulderklap til aktivitetshus


Økonomisk skulderklap til aktivitetshus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DGI vil låne Skullerodsholm Aktivitetshus 400.000 kroner til at etablere et motionscenter

NR. LYNDELSE: Et center, der har åbent syv dage om ugen og tilbyder flere forskellige idrætsfaciliteter, passer lige ind i det moderne menneskes behov for fleksibel motion.

Det mener Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger, der derfor har lånt 400.000 kroner til Skullerodsholm Aktivitetshus, så de kan bygge et tilhørende fitnesscenter.

- Der er ingen tvivl om, at det er fremtiden med de fleksible idrætsmuligheder. Folk gider ikke være afhængige af at møde op til et gymnastikhold en gang om ugen, siger projektleder Ruben Lundtoft fra DGI.

Og det glæder den daglige leder på Skullerodsholm, Michael Hansen.

Børnefitnesscenter

- Vi er utrolig glade for at være blandt de første, der får penge til et foreningsbaseret motionscenter. DGI kan se nogle spændende muligheder i vores center, især fordi vi går med tanker om et børnefitnesscenter.

- Undersøgelser viser nemlig, at aldersgruppen 10-14 år valfarter til fitnesscentre, fortæller han.

Han forventer, at det nye center vil koste i alt 1,6 millioner kroner at bygge. Ud over de 400.000 kroner fra DGI håber Michael Hansen også, at Faaborg-Midtfyn Kommune vil spæde en halv million kroner i projektet. Penge som naturligvis bliver betalt tilbage igen.

De sidste 700.000 kroner håber Michael Hansen at kunne skaffe igennem Lokale- og Anlægsfonden og forhåndstilmeldinger.

Rabat på indmeldelse

- Vi har allerede modtaget 20 tilmeldinger til det kommende fitnesscenter, så det giver jo lidt penge i kassen. Og jo flere der tilmelder sig, jo større er chancen for, at kommunen også vil støtte projektet, siger Michael Hansen.

Hvorvidt kommunen vil låne penge til Skullerodsholm, skal afgøres i Økonomiudvalget og Kommunalbestyrelsen i august.

Hvis Skullerodsholm Aktivitetshus får byggetilladelse, bliver de første gulve brækket op efter sommerferien. Hvis alt går vel, forventes centeret at stå klar i slutningen af 2009.

Økonomisk skulderklap til aktivitetshus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce