Ø-boere kigger fremad


Ø-boere kigger fremad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Avernakø: Stemningen på det årlige service-møde om Ø-færgen, som blev afholdt i Avernakø Forsamlingshus tirsdag aften, var positiv.

Kritikken var konstruktiv, og der var fokus på fremtiden, mener Leif Conrad, der var ordstyre ved mødet.

- Det lykkedes ikke at trampe rundt i de fejl, der har været med færgen. Der kom selvfølgelig lidt kritik, men det meste gik på, hvordan man finder en løsning på tingene, fortæller han.

Omkring 90 mennesker fra Avernakø og Lyø var dukket op for at høre, hvad borgmester Hans Jørgensen og havnechef Lasse Olsen havde at sige.

- Der var en bekymring for, at man ville skære i antallet af medarbejdere i forbindelse sammenlægning af havnekontorerne, men forsamling blev forsikret om, at det ikke kommer til at ske. De fik også en forsikring om, at der ikke bliver skåret i antallet af afgange, siger Leif Conrad.

Der var i det hele taget stor engagement og diskussionslyst blandt de fremmødte, hvor 40 bad om ordet i løbet af aftenen, hvor der blev snakket nyt bookingsystem og billigere billetter til børn unge, så det bliver nemmere at få klassekammerater med hjem til øerne.

Ø-boere kigger fremad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce