Nytåret spilles ind for koncert og orgel


Nytåret spilles ind for koncert og orgel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det nye år spilles i gang med en festlig koncert i Ringe Kirke, hvor der bliver både noget for øret og for øjet:

Det er til nytårskoncerten onsdag den 13. januar klokken 19.30, hvor der er populær klassisk musik for trompet og orgel. Den fremføres af Dorthe Zielke, trompet & Søren Johannsen, orgel.

Musik af Bach, Hummel, Paganini, Nielsen og Lumbye.

Ringe Kirke indbyder den 13. januar til koncert med trompetist Dorthe Zielke og organist Søren Johannsen.

Aftenens program vil byde på flot og stemningsfuld klassisk musik af kendte komponister.

På storskærm vil der blive vist billeder af Arne Haugen Sørensens værker samt en visuel fortælling om komponisten Carl Nielsens musikalske opvækst på Fyn.

Det bliver en farverig koncert, hvor der bliver lejlighed til at høre et flot arrangement af "Vær velkommen Herrens år" for trompet og orgel. Og hvem ved, måske springer der også en champagneprop eller to.

Dorthe Zielke har siden sin afslutning på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium spillet i diverse orkestre i ind- og udland, herunder Det Kgl. Kapel, DR Symfoniorkestret, landsdelsorkestre, Radiosymfoniorkestret i Berlin og Frankfurt samt Mahler Chamber Orchestra. Hun spiller ofte som solist ved festgudstjenester og andre kirkelige begivenheder.

Søren Johannsen fik sin organisteksamen fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og fortsatte med solistklassen sammesteds. Med det klassiske orgelrepertoire har han givet en række koncerter i ind- og udland.

Han har opført J. S. Bachs samlede orgelværker otte gange i koncertrækker og en gang over 22,5 timer i samme døgn, hvilket man kan finde i Guiness Book of Records 2001. Søren Johannsen er organist i Christians Kirke, København.

Nytåret spilles ind for koncert og orgel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce