Boltinggaard Gods danner for første gang rammen om et julemarked. Det sker fra 1.-3. december i samarbejde med CHP Event.

Boltinge: Har du hang til julemarkeder og især julemarkeder i flotte rammer, så kan du godt begynde at glæde dig.

Den første weekend i december, nærmere betegnet fra fredag d. 1. december til og med d. 3. december, inviteres der nemlig til julemarked på Boltinggaard Gods.

Det er første gang, at godsejer Peter-Vilhelm Rosenstand og hans hustru Nicoline byder inden for til sådan et arrangement på det midtfynske gods.

- Når man ser de rammer, som vi efterhånden har fået etableret med de forskellige bygninger, der er renoveret, så er det oplagt, for vi har mange kvadratmeter under tag, forklarer godsejeren.

Julemarkedet arrangeres i samarbejde med CHP Event. Eventvirksomheden har specialiseret sig i livstilsmesser og julemarkeder på danske slotte og godser. Blandt andet har CHP stået bag julemarked og livsstilsmesse på Valdemar Slot.

- Vi havde da gået og leget med tanken, men det er faktisk CHP, som selv har henvendt sig og været forbi. Det kræver noget at få det løbet i gang, og jeg er ikke gearet til at løbe sådan noget i gang. Det er meget sjovere med nogle, der har stor erfaring i at lave julemarked, siger Peter-Vilhelm Rosenstand, som allerede nu kan glæde sig over en stor interesse for at være med.

60 udstillere er der plads til. De stande er faktisk allerede booket.

- Der skal også være noget oplevelse i det, det skal være en familietur, så man smager, spiser og prøver nogle ting, siger Peter-Vilhelm Rosenstand og tilføjer, at det derfor også bliver noget med julemandsbesøg, café og aktiviteter.

Blandt andet kan man lave pandekager over bål og gå på opdagelse blandt vilde udstoppede dyr som en isbjørn og løver.

- Jeg er spændt, og det er dejligt for vores område. Vi ligger centralt, og Ringe er tæt på motorvejen, så forhåbentlig kan vi trække folk til. Vi skal få det at fungere, så vi får en tilbagevendende begivenhed, lyder det fra Peter-Vilhelm Rosenstand.

Julemarkedet vil være åbent fredag fra 12 til 16. I weekenden er det fra kl. 10 til 16.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.