Deltagertallet på 1700 til Outdoor Sydfyn skal slås i 2016

Der er sket meget med Faaborg Outdoor Event siden sidste års succesfulde afvikling, hvor man med 1700 medvirkende satte deltagerrekord.

Navnet er ændret til Outdoor Sydfyn for at nå bredere ud, der er valgt ny bestyrelse samt ansat en ny foreningskonsulent i Faaborg-Midtfyn Kommune til først og fremmest at udvikle arrangementet.

For at tage det sidste først er foreningskonsulenten en kendt person i lokalområdet, Signe Pardorf Nielsen, som har været lærer på Toftegårdsskolen i ti år og selv er aktiv idrætsudøver, bl.a. som licenscykelrytter.

Bestyrelsesformanden er Jesper Henriksen, som er lærer på Oure- Skolerne, og som har siddet i bestyrelsen tre år i forvejen.

Som noget andet nyt vil Outdoor Sydfyn med datoerne 19-21. august ligge i samme weekend som Fynske Fristelser, som dog vist holder sig til lørdag og søndag.

Havneparken vil lige som sidste år være centrum for begivenhederne, så selv om en konkurrence måske bevæger sig op i Svanninge Bakker, er der start og mål på havnen.

Der er en række ideer til nye discipliner i støbeskeen, men Outdoor Sydfyn er ikke klar til at røbe hvilke endnu. Det meste af programmet ventes offentliggjort lige efter påske, og hele programmet skal være færdigt en gang i maj.

Jesper Henriksen roser Faaborg-Midfyn Kommune for at have troet på Outdoor Sydfyn og bakket op økonomisk.

  • Lorenzen_Michael

    Af:

    Arbejder især med det teknik-, miljø- og havnespørgsmål samt natur på Faaborg-redaktionen.