Nyt halgulv er sendt til hjørnespark


Nyt halgulv er sendt til hjørnespark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forening har fået nok af tomme løfter, efter at planerne om et nyt halgulv nok engang er blevet udsat

NR. LYNDELSE: Det går strygende for Nr. Lyndelse Badmintonklub, men de mange aktive medlemmer slider på gulvet i Carl Nielsen Hallen.

I årevis har klubben og de øvrige brugere af hallen presset på for at få nyt halgulv - først over for Årslev Kommune og siden over for politikerne i Faaborg-Midtfyn. Stor var derfor glæden, da kommunens byggetekniker skrev ønsket på listen over hasteopgaver, der skulle klares allerede i år. Nu viser det sig så, at planerne alligevel ikke bliver til noget i denne omgang, og det skaber vrede blandt afdelingerne af Nr. Lyndelse/Søby IF, som i et brev til politikerne undrer sig over hele forløbet.

- Politikerne bliver ved med at love og love, så vi har været i god tro. Senest har borgmester Bo Andersen sagt til mig, at inden for et år har vi et nyt gulv. Men hver gang ender det med, at tingene bliver udsat, og det kan godt gøre mig vred, fortæller badmintonklubbens formand, Lene Ernstsen.

Rodet sagsgang

Hun kritiserer samtidig, at den dårlige nyhed blev overbragt af en embedsmand flere uger før, Kultur- og Fritidsudvalget fik lejlighed til at se på sagen.

Selv om udvalget i denne uge blot tog forvaltningens beslutning til efterretning, kan formand Lene Høsthaab (V) godt forstå, hvis fremgangsmåden giver anledning til panderynker.

- I princippet kunne vi have valgt at omgøre beslutningen, men vi har selv bedt fagfolkene om at komme med deres vurdering, og den retter vi os efter, siger hun.

Sagen er nemlig den, at der ikke er penge til at løse alle de akutte anlægsopgaver i kommunens haller i 2008. I alt mangler der cirka en million, og det svarer nogenlunde til prisen på et nyt halgulv.

Samtidig har det spillet ind, at selv om man venter med et nyt gulv til næste år, går det ikke ud over andet inventar. Det er der derimod en risiko for, hvis man eksempelvis venter med at lappe hullerne i taget på Ryslinge Hallen.

Lene Ernstsen har da også fuld forståelse for, at utætte tage skal prioriteres højt. Men hun mener samtidig, at man ikke har taget højde for, hvad der kan ske, hvis gulvet i Nr. Lyndelse får lov til at ligge meget længere.

- Det er efterhånden så slidt, at man risikerer at få skader. Jeg kan også godt frygte, at det på lidt længere sigt bliver svært at opretholde et aktivt idrætsliv omkring hallen, hvis der ikke rettes på problemet. Så vil de unge søge andre steder hen, siger hun.

Nyt halgulv er sendt til hjørnespark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce