Faaborg: Ejendomshandler Lars Tribler har flere gange forsøgt at komme i byrådet, men da det endelig lykkedes, blev han smækket ude af byrådssalen ved det første møde, han skulle have deltaget i. Under hele konstitueringen stod hans plads tom, og partifællerne i Venstre anede ikke, hvad der var blevet af ham.

- Jeg havde et uopsætteligt, privat ærinde, og nu står jeg herudenfor og kan ikke komme ind, fortalte han til avisen via sin mobiltelefon kl. 20.50 mandag.

På det tidspunkt var det offentlige, konstituerende møde overstået, og de nye byrådsmedlemmer mødtes i deres nye udvalg. Derfor kunne Tribler ikke ringe nogen af dem op og fortælle, at han stod og trippede ved glasdøren i Mellemgade i Faaborg og forsøgte at komme ind.

Mens avisen talte med ham, fik han via fagter gjort en rådhusbetjent opmærksom på sin eksistens, og så kunne han alligevel komme ind og få formel plads i Arbejdsmarkedsudvalget samt Teknik- og Miljøudvalget.

  • JO -

    Af:

    Områderedaktør for Faaborg-Midtfyn med base i Faaborg. Har arbejdet med journalistik siden midten af 80'erne. Kom til Faaborg i 2006.