Christel Mørk erstatter Rikke Kjær Simonsen i Ringe Svømme-Klubs bestyrelse

Bedømt ud fra medlemstal er Ringe Svømme-Klub kommunens største med knap 1000 medlemmer.

Medlemstallet har været ganske stabilt i en længere årrække, og det samme har stort set også været tilfældet, når det gælder bestyrelsesposterne.

På den netop overståede generalforsamling var der genvalg til formand Troels Stubager, Tina Hertzog, Karsten Ahrentsen og Jesper Desmareth, mens Rikke Kjær Simonsen ikke ønskede genvalg.

Hun bliver afløst af Christel Mørk, som foruden at være bestyrelsesmedlem, er den fremtidige drivkraft for svømmeklubbens babysvømning, oplyser svømmeklubben i en pressemeddelelse.

Bestyrelsen består desuden af Channe Broholm og Bjarke Landtved, og de kan se tilbage på endnu et succesfuldt år i svømmeklubben.

Det bød igen på afholdelse af flere stævner og ikke mindst deltagelse i stævner rundt om i landet. I år kunne klubben præsentere tre individuelle fynsmestre (kortbane), 29 fynske årgangsmestre, syv fynske årgangsholdmesterskaber plus en Dansk junior bronzemedalje.

Desuden står svømmeklubben bag flere Aqua Camps med pæn tilslutning. I år finder de sted i uge 26, 30 og 31 i Ringe.

I uge 31 er der også i Faa-borg, hvor havnebadet bliver udgangspunkt for campen, og som noget nyt er der også i år en svømmecamp for konkurrencesvømmere.

Det er i uge 31, og tilmeldingen til de forskellige camps er allerede åben. Man kan finde flere oplysninger på svømmeklubbens hjemmeside www.rsksvoem.dk.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.