Nye hårde ord


Nye hårde ord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FAABORG: Umiddelbart før kampafstemningen mellem Hans Jørgensen og Britta Duelund fløj de hårde ord endnu engang gennem den socialdemokratiske Faaborg-luft. På generalforsamlingen var der også mødt støtter for Britta Duelund, og en af dem, Kirsten Konrad fra Avernakø, bad på stedet om at blive flyttet fra Faaborg-Diernæs Partiforening til S-2002.

- Jeg er flov over at være medlem af Faaborg-Diernæs - med alle de utrolig dårlige og negative udmeldinger. Tonen i Faaborg er utilgivelig - I fem i bestyrelsen tror, at I har fundet de vises sten, lød det fra Kirsten Konrad.

Der var også støtteerklæringer til Britta Duelund fra blandt andre tidligere byrådsmedlem Bo Kærsager, der kaldte Britta Duelund "velkvalificeret" og hendes håndtering af de svære strukturforhandlinger "et knaldgodt stykke arbejde".

Kredsformand Elna Johansen pegede på Hans Jørgensen som den bedst kvalificerede til at tage kampen om med Ringes Venstre-borgmester Bo Andersen, og Ole Folke Olsen kaldte sig "flov over ledelsen i kommunen".

- Vi skal finde en, der kan samle i stedet for sprede.

Håndslag - trods alt

Af mødet fremgik det i øvrigt, at Britta Duelund og Hans Jørgensen har givet hinanden håndslag på, at man bakker 100 procent op bag den person, som ender med at blive spidskandidat.

Nye hårde ord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce