Faaborg: Den 1. februar 2016 overtog Anders Ørgaard Engelbreth og Niels Holm Jensen, indehaver af V Holm Jensen A/S, Faaborg Bil-Center.

Faaborg Bil-Center blev til salg, da den forrige ejer - Henrik Feveile Nielsen - afgik ved døden efter en tragisk cykelulykke i Sverige tilbage i juni måned sidste år.

Anders Ørgaard Engelbreth er direktør i Faaborg Bil-Center ApS, og Niels Holm Jensen fungerer som sparingspartner.

- Nu er den første måned gået, og alle medarbejdere og kunder har taget godt i mod mig. Det har været hektisk med alle de nye spændende gøremål, samtidig har vi fået afviklet noget af den oparbejdede ferie. Jeg ser frem til, at dagligdagen gør sit indtog, og at vi kan begynde at tage endnu mere hånd om vores kunder, siger Anders Ørgaard Engelbreth.

Vind årets bil

I anledningen af overtagelsen afholdes reception fredag den 4. marts klokken 14-17 i Faaborg Bil-Centers lokaler på Telemarken 2-4 i Faaborg, hvor alle er velkomne til at komme og hilse på medarbejderne og de nye ejere. I samme forbindelse kan man vinde "Årets bil i Danmark" - den nye Opel Astra - kvit og frit i tre måneder. (annj)

  • Jørgensen_Anne

    Af:

    Journalist på redaktionen i Faaborg-Midtfyn Kommune. Skriver til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og UgeAvisen Faaborg. Er 31 år og bosat i Faaborg.