Ringe: 2015 bød på flere butikslukninger i Ringe, men nu kommer der igen liv i et af de tomme lokaler.

Pia Vefling Jeppesen (43) og Mette Andreasen (41) er nemlig i fuld gang med at gøre klar til, at butikken Diva Fashion kan slå døren op på adressen Algade 43.

- Vi vil have et bredt udvalg af gode tøjmærker, og det vil være i forskellige prisklasser, forklarer Mette Andreasen.

Idé født for år tilbage

Tanken er, at tøjet får følgeskab af sko og produkter som eksempelvis håndcreme og brugskunst, og hvis alt går efter planen åbner forretningen den 28. eller 29. januar.

- Vi havde det oppe og vende for nogle år siden, og nu var muligheden for at gøre det, forklarer Pia Vefling Jeppesen, der står bag virksomheden sneakers4you.dk, der sælger skomærket L'ecologica.

Det mærke vil også være at finde i butikken, hvor de to kvinder i første omgang vil være at finde bag disken.

- Vi gør det, fordi vi tror på det og for at få gang i Ringe og bakke op om byen. Ringe har et stort opland, og vi tror meget på byen. Den er hyggelig, og man kan få stort set alt, og så lægges der vægt på den gode service, og det vil vi også gøre, siger Mette Andreasen.

De to kommende butiksindehavere forklarer, at tøjet i forretningen henvender sig til unge kvinder fra omkring de 20 år og opefter.

Tanken er også, at butikken skal rumme forskellige oplevelsesarrangementer.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.