Gennem årtier er moden skiftet, men hår skal stadig klippes og friseres

På adressen Faaborgvej 15 i Gislev har der tidligere været frisørsalon, og nu åbner der en ny salon, ved frisørmester Michell Gordon.

Familie til Michell Gordon købte ejendommen for et par år siden, hvor den gamle frisørmester var nået at blive 99 år. Hun er ikke mere, men nu skal der skabes nyt frisørliv i lokalerne.

- Vi har også bevaret nogle af de gamle redskaber såsom sakse og krøllejern med mere, fortæller frisøren.

Dem regner hun med at lave en lille udstilling med i salonen.

Michell Gordon, der er 29 år, bor med mand og tre børn i Gislev, og hun har været i branchen i tolv år. Blandt andet har hun været i Trend of Hair-kæden og i en salon i Kerteminde.

Nu glæder hun sig til at vise i Gislev, hvad hun kan med hår, og at det sagtens kan været noget af det allersidste nye.

Nye ideer

Michell Gordon har stort fokus på det faglige og stoltheden ved håndværket, og hun har også nogle tiltag i ærmet til lidt senere brug.

Hun begynder nu efter endt barselsorlov i salonen, der kommer til at hedde Michell Gordon Hair Design.

Der inviteres til åbningsreception lørdag den 5. marts klokken 12-16 på Faaborgvej 15, og i løbet af ugen vil der være åbent tirsdag klokken 9-20, onsdag til fredag klokken 9-17. Mandag er lukkedag, og ellers er det muligt at træffe særlige aftaler.

Der bliver fire pladser i salonen, hvor den ene er særligt indrettet til børn, og det bliver hårarbejde, rådgivning og vejledning i spændende og historiske rammer for solide klipninger og frisurer. Og selv om Gislev er en mindre by ude på landet, så vil Michell Gordon nok vide sørge for at vise, at den godt kan være med i en hippe hårmode.

Der bliver plads til alle i Michell Gordon Hair Design, og nu glæder frisørmesteren sig til at komme i gang med nye sakse og kamme og børster.

  • Guldborg_Bente_(2015)_009

    Af:

    Jeg er journalist på Faaborg-Midtfyn Lokalredaktionen i Ringe. Her beskæftiger jeg mig som tovholder især med lokalstof i ugeavisen Midtfynsposten - og også med stof til lokalsiderne i Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Jeg har været ansat siden 1987, altid på Midtfyn. Jeg bor i Kværndrup med min mand og holder af planter og have.