Ny præst til Faaborg


Ny præst til Faaborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FAABORG: 14 kandidater søgte stillingen. Heraf blev to mandlige og to kvindelige ansøgere udtaget til prøveprædiken under overværelse af menighedsrådene.

Og nu er den nye præst i Faaborg og Diernæs Sogne så fundet. Han hedder Henrik Nedergaard, er 40 år og født og opvokset i Hammel i Østjylland.

Henrik Nedergaard er uddannet fra Århus Universitet i 2007, og embedet i Faaborg er hans første.

Han glæder sig til at flytte til egnen sammen med kæresten Karin og hendes barn fra et tidligere forhold.

- Jeg vil gerne som præst bidrage til, at kirken bliver en aktiv medspiller i lokalsamfundet, siger Henrik Nedergaard, der ser frem til de forskellige opgaver og samarbejdet med kollegaerne.

Stillingen i Faaborg er blevet ledig, fordi sognepræst Einar Fog-Nielsen går på pension med udgangen af næste måned. Det betyder, at Fritze Steiner-Johnsen overtager Fog-Nielsens stilling som kirkebogsførende sognepræst.

Henrik Nedergaard virker i sit nye embede fra søndag den 13. juli.

Hvorfor blev det mon lige Faaborg, han valgte?

- Jeg har hørt, at det er et godt sted at være præst. Og det er en smuk egn og en smuk by, siger Henrik Nedergaard, der har gamle studiekammerater, som er præster i området.

Historie, litteratur, natur­oplevelser og lidt løberi er det, han gerne bruger fritiden på. Og så er han tidligere spejder gennem mange år.

Ny præst til Faaborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce