I løbet af tirsdagen kan du efter planen igen hæve penge fra den udendørs kontaktautomat ved Danske Bank i Ringe.

I mere end en måned har Danske Banks kunder i Ringe og omegn måttet undvære muligheden for at hæve penge hele døgnet - efter et meget omtalt rambuk-kup mod banken i starten af december.

Nu er der dog lys for enden af tunnellen. Tirsdag morgen parkerede en lastbil foran banken - medbringende Danske Banks nye hæveautomat. I løbet af dagen skal automaten installeres, og hvis der ikke støder komplikationer til, regner filialdirektør Anita Fald Hansen med, at den første pengeseddel kan trækkes ud af automaten hen på dagen.

- Jeg tør ikke helt at love noget, men jeg tror, vi får det til at fungere i løbet af dagen, siger filialdirektøren.

Dermed er hullet i bankens facade ved at være lukket, efter at to mænd natten til den 1. december bragede en gummiged ind i bankbygningen og få minutter senere stak af med pengeautomaten og kørte til en forladt industrihal i Kværndrup - hvor de senere på dagen blev anholdt.

Medarbejderne i Danske Bank i Ringe kommer dog til at leve med håndværkerarbejde nogle uger endnu.

- Førsteprioritet har selvfølgelig været at få pengeautomaten på plads. Nu mangler vi det indendørs, hvor der skal laves loft, gulv og en del andet, siger filialdirektør Anita Fald Hansen.

  • Journalist portræt

    Af:

    Lokalredaktør siden 2009 på Fynske Mediers redaktion i Ringe, hvor jeg laver lokaljournalistik om Midtfyn til Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, ugeavisen Midtfynsposten samt fyens.dk og mitfyn.dk. Tidligere lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Faaborg. Ansat i Fynske Medier/Fyens Stiftstidende siden 2006.

Mere om emnet

Se alle
Rambuktyve sendt to år i fængsel med millionkrav

Rambuktyve sendt to år i fængsel med millionkrav

Rambuksag: En tilfældighed at bygning ikke styrtede sammen

Rambuksag: En tilfældighed at bygning ikke styrtede sammen

Retssag: 47-årig og 36-årig tilstår rambukkup i Ringe

Retssag: 47-årig og 36-årig tilstår rambukkup i Ringe