Ny mentorordning: Gamle erhvervsrotter tilbyder deres assistance

Stine Mjaaland kan nu præsentere et lokalt mentorkorps, der står klar til at hjælpe fremtidige iværkssættere på vej.

Ny mentorordning: Gamle erhvervsrotter tilbyder deres assistance

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vores Faaborg & Egn kan nu præsentere et hold af erfarne erhvervsfolk, der som mentorer er klar til at hjælpe andre i gang.

Faaborg: En god håndfuld af byens og egnens erfarne erhvervsfolk har meldt sig klar til at løfte netværksprojektet Vores Faaborg & Egn ind i en ny og mere konkret fase.

Erhvervsfolkene Ole Billum, Jan Klink Andersen, Claus Eskildsen, Mads Holdgaard, Ole Bock og Stine Mjaaland har alle sagt ja til at indgå i en mentorkreds, der med inspiration fra tv-serien "Løvens Hule" er blevet døbt "Egnens Hule".

De vil med deres erfaring bidrage til at styrke iværksætteriet i området med konkret råd og vejledning. Det sker - blandt andet - i samarbejde med kommunale tiltag, men bygger først og fremmest på privat initiativ og ansvarstagen, understreger Charlotte Stiller, der er bestyrelsesformand i Vores Faaborg & Egn.

- Jeg er enormt stolt over, at det er lykkedes at samle en håndfuld så stærke og erfarne erhvervskræfter, som vi nu kan præsentere som de første mentorer i den frivillige mentorkreds. Det er ikke bare folk, der regner med sådan lidt proforma at sidde tilbagelænet på sidelinjen, når nye iværksætterier og udvikling af eksisterende erhverv skal i gang - det er folk, der er indstillet på at yde et stort og dedikeret stykke arbejde, siger Charlotte Stiller, der også er administrerende direktør på Hotel Faaborg Fjord.

Egnens Hule
Mentorkorpset "Egnens Hule" består af følgende:Jan Klink Andersen, områdedirektør Sparekassen Sjælland-Fyn.

Claus Eskildsen, adm. direktør i Kami Stål.

Ole Bock, bestyrelsesformand i LeBock.

Mads Holdgaard, adm. direktør i R4 ApS.

Ole Billum, adm. direktør i Billums.

Stine Mjaaland, instruktør og producent i firmaet Mjaalands.

Saft og kraft til området

De seks lokale erhvervsdrivende, iværksættere og ledere repræsenterer tilsammen en bred og varieret viden om opstart, koncept-udvikling, økonomi, vækst og markedsføring. De har viden og erfaring, som de håber vil blive modtaget og brugt, når nyt skal skabes eller eksisterende skal videreudvikles. Claus Eskildsen, der er administrerende direktør i Kami Stål, understreger, at det ikke kun er kommunens ansvar at skabe gode muligheder for iværksætteri og erhverv.

- Det er vigtigt, at vi gamle rotter deler gavmildt ud af vores erfaringer, viden og energi. Jeg er meget stærk i min tro på, at et privat initiativ som dette både vil kunne sende stærke signaler om vilje, liv, saft og kraft i vores område - såvel som reelt løfte en stor opgave, siger Claus Eskildsen.

"Egnens Hule" lægger ikke ud med en række klart definerede målsætninger for eksempelvis antal af gennemførte projekter i det første leveår. Projektet går helt bevidst i luften med meget åbne arme og sind, forklarer Stine Mjaaland, der er kreativ konsulent i Vores Faaborg & Egn.

- Vi har brugt nogle måneder på at diskutere formen, og har været så godt rundt i alle tænkelige scenarier, at vi føler os klar til at slå dørene op og råbe et rungende "velkommen indenfor til en snak" til alle, der føler, vi kan yde meningsfuld støtte til nyt iværksætteri eller vækst i eksisterende virksomhed. At vi så undervejs kommer til at regulere vores mål og metoder er jo helt naturligt for et projekt som dette, der netop fødes af viljen til at gøre noget uden på forhånd at opstille alt for mange benspænd og lovværk om, hvad vi vil og ikke vil være med til. Nu håber vi bare, at en sand underskov af spændende og livsduelige projekter dukker op, og at vi kan betyde knald i stedet for fald for så mange som muligt, siger Stine Mjaaland.

Ny mentorordning: Gamle erhvervsrotter tilbyder deres assistance

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce